[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Jakie mapy papierowe kupić? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Oprócz navi musze miec dobre mapy papierowe. Jakie polecacie?
Najlepiej by było mieć całą EU w jednym i szczegółowe plany miast UE w drugim zbiorze.
Co i gdzie kupić?
Dzięki o Pozdro!
_________________ Nie warto wdawać się w dyskusję z "debilem" bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..
Kolego ja uzywam atlasu Schela i map Demartu - bardzo polecam ,są szczegółowe i zawierają tez punkty odniesienia tj. stacje benzynowe , supermarkety , poczty itp
Ja polecam ,,Drogi Europy Atlas Samochodowy" wyd Reader's Digest to połączone
mapy dróg polski jak i europy.W atlasie są plany miast w europie jak i w polsce polecam
GG: 0
Samochód: midlum
Pamiętaj przy zakupie aby mapy miały kody pocztowe,są podobne nazwy miejscowości i bez kodu nie rozbieriosz.A co do tego jakiej firmy to słyszałem dobre opinie o COPERNICUSIE.
Mapy poszczególnych państw, polecam kupować w krajach, których mają one dotyczyć. W Niemczech polecam mapy ADAC. We Francji np. Michelin, a w Wielkiej Brytanii Philip's lub Collins.
Ja uzywam ExpresMap jej plusem jest zalaminowanie. Ostatnio wpadł mi w ręce atlas samochodowy 2006/2007 "Polska" firmy kompas. Miałem go tylko w jednej trasie bo musiałem kupić a jechalem bez mapy. Teraz juz lezy w domu nie warto kupowac i wszystkim odradzam.
_________________ nie pyskuj bo ściana najlepsza przyjaciółka-fajerka
Dzięki za odp.! Właśnie o taką wymiane doświadczeń mi chodziło. Map jest sporo ale chciałbym odrazu kupić tą najlepszą.
Postarajmy się taką wybrać. Jeśli będzie prościej to oddzielnie na Polskę i oddzielnie na UE. Domyślam się, że ta na Polskę będzie dużo mniejsza i tańsza.
Zalaminowanie mapy jest bardzo przydatne.
Pozdro&Respect;)
_________________ Nie warto wdawać się w dyskusję z "debilem" bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..
Atlas Polski polecam wydawnictwa Copernicus. Dodatkowo jako "podpora" Atlas Kierowców Zawodowych Copernicusa.
Atlas Niemiec mam z wydawnictwa Falk lecz nie jest to najlepszy wybór. Atlas Francji nie pamiętam jakie wydawnictwo go wydało, lecz jest dość dokładny. Nie powiem, bo przy zakupie kieruję się ceną (wolę te droższe) i dokładnością (skalą).
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości