Hej, wiecie może gdzie można dostać info o wynikach konkursów z tego programu ?? Może można gdzieś w sieci obejrzeć ostatni program, albo tylko ogłoszenie wyników
Konradek premiera zawsze jest w soboty o godz. 14:35,a powtórki w niedzielę o godz. 7:35 i z poniedziałku na wtorek około 1 w nocy.Więc już nie obejrzysz tego programu
GG: 4604681
No ja pierdziele... Ludzie ale wy lubicie się kłócić... Z porą może trochę nie trafiłem, ale chyba leci nie zawsze o tej samej porze, bo i w niedziele raz leci o 7:35 raz 7:55, a kiedy indziej o 8:05... A tu masz skan z gazety z programem na 15 września
Tak! Sam oglądałem gdy musiałem wcześniej wstać i jadłem śniadanie, to wtedy TVN7 i patrzałem co się dzieje... Niestety jak widać, godzina trochę nie bardzo przystępna i dla kogoś kto nie ma nic do roboty rano raczej mało osiągalna, bo mi osobiście nie chciało by się wstać o 5:15... Jakby odcinek był na prawdę bardzo ważny to za 9zł+VAT jest do ściągnięcia z http://www.etrucker.pl
_________________ Każda maszyna jest warta tyle ile wart jest człowiek który ją obsługuje!!!
W najblizszym odcinku 22.09(premiera) oraz 23.09 i 29.09(powtórki)
-dowiemy sie, co to jest MAN Hydrodrive
- relacje ze spotkania przewożników z ITD
- firma Rico wzbogaciła sie o 100 pojazdów marki Renault
-miłośnicy CB radia spotkali sie na drugim zlocie w Chojnicach
Cytuj:
Powiem wam panowie ze tak mam napisane w gazecie gdybym miał skaner to bym wrzucił skan zeby uwiarygodnic to co napisałem
A jaką masz gazetę?? Bo moja i raczej większość wychodzi w piątek, a Ty już masz na sobotę...
A to już było bo MAN Hydrodrive to jest dołączana przednia oś napędzana hydraulicznie zbudowana z myślą o plac budowy. Zarówno dla wywrotek jak i ciągników...
O zlocie to nie pamiętam, ale mogło też być...
_________________ Każda maszyna jest warta tyle ile wart jest człowiek który ją obsługuje!!!
Gazeta w ktorej to wyczytałem "TRANSPORT TECHNIKA MOTORYZACJI" tam jest poswiecony dosc duzy materiał wlasnie programu Na Osi i powiem wam ze juz mam napisane co bedzie 29.09. ale nie pisze bo moze byc zle
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości