Mój znajomy chcę otworzyć własną firmę transportową a wiedział że jestem zalogowany na tym forum to poprosił mnie żebym się was zapytał co najlepiej zrobić.Pierwsze pytanie to takie czy lepiej jest zabrać nowe auto (ciągnik siodłowy + naczepa) w leasinng czy może kupić jakiś używany zestaw.Jeśli nowe auto to jakie polecacie które ma największy okres gwarancyjny,najdłuższy czas spłaty i jest tanie w utrzymaniu z góry dziękuje w imieniu kolegi.
_________________ Ciężarówki i Transport mój zawód , życie i pasja!
Co nas łączy? Miłość do Ciężarówek która nigdy sie nie skończy..
To zależy czy chce jeździć na międzynarodówce czy na krajówce, na międzynarodówce polecałbym nowy sprzęt lub używańy ale góra pojazd może mieć do 2 lat, często są na allegro ogłoszenia sprzedaży ciągnika jeszcze na leasinngu.
_________________ Szybszy, nie znaczy lepszy.
B,C,E
To nie prawda ze na miedzynarodówke potrzebujesz gora 2 latka my mamy merca z 98r i spokojnie moze jeszcze chodzic na miedzynarodowke. jesliszukasz tanszego autka to polecam iveco stralis (nowego jak i uzywanego)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości