Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 06 wrz 2007, 22:35

Użytkownik

Użytkownik

Witam! :D Dawno tu nie zaglądałem ale teraz mam już trochę czasu i mam wątpliwości. Ukończyłem (nie do końca- pozostał mi tylko kurs na przewóz rzeczy)prawo jazdy kat. C+E i mam już badania psychologiczne. Oczywiście nie mam doświadczenia i chcę pracować i myślałem o firmie Rico na początek! Co o tym myślicie? Nie mam doświadczenia ale zupełnie zielony nie jestem bo mój ojciec jest zawodowym kierowcą od wielu lat i od niedawna mój starszy brat, także trochę już wiem. Czekam na jakiś komentarz z waszej strony. Z góry dziękuje. Pozdrawiam!

Tytuł:
Post Wysłano: 06 wrz 2007, 23:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Kolego ta się składa że byłem w podobnej sytacji....zrobiłem taki myk"poszedłem do faceta w okolicy, który prowadzi małą firemke transportowa powiedziałem że jestem świerzak i jakby on lub JEGO ZNAJOMI potrzebowali takiego pracownika to jestem do dyspozycji i .... teraz śmigam rocznym DAF-em 95 (klima.abs,asr,ebd,lodówka) no tak wyszło...jestem zadowolony tak wiec nie nastawiałbym sie na konkretna fimre tylko właśnie w taki sposób probować...Pozdrawiam i za kółkiem życze szerokości do spotkania ewentualnego :>

Tytuł:
Post Wysłano: 07 wrz 2007, 8:11

Użytkownik

Użytkownik

Mam jeszcze jedna opcje. W okolicy (40 km) jest firma majaca 60 aut i dzwoniłem. Na poczatek daja 35- pozniej 45 gr za kilometr. Maja Scanie i Daf-y a naczepy firanki i chłodnie a ja właśnie chciałbym iść na chłodnie i nie wiem co mam zrobić. :!: Czytałem "trochę" o Rico ale ile w tym prawdy nie wiem bo każdy mówi inaczej. Nie wiem w końcu czy Oni robią wschód, z całym szacunkiem dla tych którzy tam jeżdżą ale ja jako niedoświadczony kierowca nie chcę poprostu tam jeźdźić! :evil: Pozdro!

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]