ja Ci powiem ze ciezko jest przejsc pierwszy punkt w Twojej liscie a punktow ma 5!!Wiec zanim zaczniesz szukac nowego pracodawcy zacznij realizowac te punkty, a zobaczys ile cie to bedize kosztowalo czasu i pieniedzy.
na chwile obecna zakladam okolice 5-6 tys. sporo kasy - tym bardziej, ze glownym powodem dla ktorego chce to robic jest wlasnie potrzeba zarabiania wiekszych pieniazkow - mysle, ze inwestycja moze byc oplacalna
Uwazam ze dawne przepisy odnosnie wymaganej praktyki na nizszej kategorii zeby zrobic wyzsza to jednak bylz dobre przepisy..
oceniam siebie na jakies 300-400 tys w osobowych - byc moze wiecej, ale pogubilem sie w obliczeniach
mam tez pelna swiadomosc tego, ze jazda duza ciezarowka to calkiem cos innego niz dowolnym osobowym czy busem - ale dzieki tej swiadomosci wlasnie sadze, ze nie powinienem miec duzych problemow z przesiadka na wieksze autka
najwieksze obawy zywie w stosunku do zachowania psychiki - czy poradze sobie ze zmeczeniem troche innego rodzaju niz w czasie jazdy osobowym - ktorym mozna zatrzymac sie w dowolnym niemalze miejscu, czy poradze sobie z samotnoscia i pozostawieniem rodziny - chociaz tu jakies doswiadczenie tez juz mam - bo widujemy sie tylko w weekendy
i czy rzeczywiscie uda sie znalezc solidnego pracodawce, ktory bedzie chcial placic dobre pieniadze za ciezka i solidna prace.
oby !
[ Dodano: Sob, 25.08.2007, 1:18 ]
Cytuj:
I jeszcze musisz wojsko przejść

mam 32 lata, ale sluzby nie odbylem...