Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Też widuje dużo ich zestawów w swoim miasteczku i trzeba powiedziec że każdy jest bardzo interesujący. Wybrałem kilka fotek z http://www.lkw-infos.net bo nikt ich wcześniej nie wrzucał. Może wielu je widział ale dla tych co jeszcze nie oglądali:
(c)Patryk Stasiak. Zakaz kopiowania zdjęcia bez zgody autora
Piekne są te flagowe DXi;)
Jakbys miał więcej fotek (tych pieknych DXi) to może byś podesłał na email?
Jestem fanem MAGNI a te bardzo mi się podobaja:D no i zbieram wszystkie ciekawe zdjęcia;)
_________________ RENAULT Magnum RULES !!! !!! !!!
Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5
Panowie, a ktoś ma może zdjęcia tego drugiego flagowego Magnum od Bednarskiego? Mam na myśli tę Magnumkę z motywami amerykańskimi - flaga, orzeł itp. Bardzo mi się podoba, a jakoś nie znalazłem nigdzie jej zdjęć. Z góry dzięki! Pozdr.
Panowie, a ktoś ma może zdjęcia tego drugiego flagowego Magnum od Bednarskiego? Mam na myśli tę Magnumkę z motywami amerykańskimi - flaga, orzeł itp. Bardzo mi się podoba, a jakoś nie znalazłem nigdzie jej zdjęć. Z góry dzięki! Pozdr.
Zdjęcia Magnumek można znaleść w dziale Zloty i Imprezy,dokładnie MT Opole 2007 .
Miło się ogląda ich flotę. Miło widzieć że szef też patrzy na wygląd swojej floty, bo wszystkie auta zadbane ( przynajmniej z zewnątrz ). Orientuje się może ktoś ile samochodów łącznie mają?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości