[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool RiCö, Osterode - Strona 8 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
witam mam takie pytanko od pewnego czasu zauwazylem i to wlasnie na ciagnikach rico na dachu takie krecace sie elementy cos w kształcie okraglego wiatraczka - wywietrznika wiecie moze co to dokladnie jest ??? bede wdzieczny pozdrawiam
witam mam takie pytanko od pewnego czasu zauwazylem i to wlasnie na ciagnikach rico na dachu takie krecace sie elementy cos w kształcie okraglego wiatraczka - wywietrznika wiecie moze co to dokladnie jest ??? bede wdzieczny pozdrawiam
Jak wygląda jak biały garnek, to jest to antena od satelity. Takie same anteny można też zobaczyć na wozach u innych przewoźników np. PKS czy VOS.
FH16 to nie wiem ile jest, ale teraz kupili, uwaga! - Volvo FM. Ciągniki siodłowe. Bedą jeździć na Polskę albo jakieś krótkie trasy na Niemcy no i oczywiście pod kiperki:)
Ja mam pytanie czy RICO ma solówki i czy na nie też młodych przyjmują i nie wie ktoś do czego w RICO służą takie małe busiki (jakieś ducato czy coś takiego) też tym wożą towary czy co bo kiedyś takie coś widziałem oblepione naklejkami RICO
Rico eksploatuje kilka solowych kiperków i takie małe skrzyniówki Mercedes Atego.Jest kilka busów typu Iveco Daily,Mercedes Sprinter,itd.Busy służą do zaopatrzenia,rozwozu pracowników,rozwozu dokumentów.W eksploatacji znajduja się także tzw. wozy dyspozytorskie czyli samochody osobowe również opisane Rico.
Raczej nie. Dzisiaj widziałem jak nowe Volvo FM od Ricoe jechało z Litwy, bądz Łotwy. Także pewnie te samochody w założeniach miały być na krótkie kursy, a jeżdzą pewnie ja inne, czyli tam gdzie mają ładunek...
Na Ukrailnie są bazy Ricoe w Kiewie i Ternopilu.Teraz tez rejestrują na ukraińskie blachy.Widziałem już kilka tak zarejestrowanych Manów TGA Lx i Iveco EuroTech.
Ta Scania T580 na niemieckich blachach OHA T580 tez podobno jezdzi po Ukrainie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości