zatrudnimy kierowce C+E, ADR, karta kierowcy, w charakterze tzw skoczka, umowa o prace, w systemie 4/1 tydzien, od zaraz.
Czy to chodzi ,żę jeżdżę jak ktoś nie będzie mógł?
proszę o opinie co oznacza "...w charakterze SKOCZKA..."
Pozdrawiam Marcel
TZN, że nie masz swojego auta, to przede wszystkim. Jeździsz wtedy, kiedy jesteś potrzebny. Może to wyglądać tak, że praktycznie jesteś non stop w trasie, a może być tak, że strzelisz jednego kursa na miesiąc. Poza tym gdy w firmie nie ma wystarczajcej obsady kierowców, to gdy któryś np. jest na urlopie, na zwolnieniu, jego auto zostaje na bazie, wtedy skoczek przejmuje jego samochód.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
No właśnie dobry temat...koledzy jak wygląda z płacą "skoczka"?Niższa jest od etatowca stałego?
Ja od tygodnia jezdze jako drugi kierowca i mam o 1000zł mniej od pierwszego.
_________________ Zapraszam na mój kanał Youtube...
Powodzenie mojego kanału, jego rozwój będzie zależał od WASZYCH polubień
Startuje z pełną parą już w krótce ....
Witam , ja bylbym zainteresowany praca "na skoczka" , obecnie pracuje ale mam troche wolnego czasu i jesli by byla mozliwosc dogadania sie to jestem zainteresowany(sa przeciez przypadki kiedy kierowca potrzebuja urlopu itp. moze byc tez wyjazd za granice , w podwojnej obsadzie itp ....Jestem z lubelskiego. Jak cos to pisac na GG ktore jest podane w profilu
No właśnie dobry temat...koledzy jak wygląda z płacą "skoczka"?Niższa jest od etatowca stałego?
Ja od tygodnia jezdze jako drugi kierowca i mam o 1000zł mniej od pierwszego.
bo sie na to zgodziłeś ,u nas w firmie nie ma takich wyróżnień
Witam , ja bylbym zainteresowany praca "na skoczka" , obecnie pracuje ale mam troche wolnego czasu i jesli by byla mozliwosc dogadania sie to jestem zainteresowany(sa przeciez przypadki kiedy kierowca potrzebuja urlopu itp. moze byc tez wyjazd za granice , w podwojnej obsadzie itp ....Jestem z lubelskiego. Jak cos to pisac na GG ktore jest podane w profilu
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 5 gości