ITD ma CB radia bo sam słyszałem taką sytuacje.
A;Uwaga mobilki krokodylki stoją
B;Ale coś ich nie widać w samochodzie siedzą czy co ?
ITD;Już kończymy grać w karty i do was wychodzimy
MYSIA PYSIA MYSIA PYSIA ale potem zanikł, za to znalazło sie paru idiotów którzy go zaczeli naśladowac i prowokowali innych kierowców do tego że musieli użyć kilku ostrych słów.
Zasłyszane dzisiaj w Ostrowie WLKP.
Kolego pysia, uważaj, bo jak podjadę i co coś do pysia wetknę to przez 3 miesiące będziesz się dożylnie odżywiał, bo ci się łykanie źle będzie kojarzyć
Ktoś nie znający się na temacie musi się chyba pukać w głowe czytając to
Masz racje
Nieraz jak jade i pytam sie jak wyglada drozka to mowia ze czysto a za chwile mijam ITD
Ale krokodylki tez juz sie zrobili bardziej ludzcy niz to bylo na poczatku ich dzialalnosci
W koncu to tez ludzie jak napisal JacekB
GG: 0
Samochód: Nyska V8 Tandem
jadę z ojcem i słyszymy na radiu ktoś woła.. Mobile, mobile jak mnie słychać radyjko sprawdzam.
nagle ktoś mu odpowiada: Jak Ojca Dyrektora,kolego.
hehe
Tata był w trasie samochodem którym nie jeździ na co dzień. Przy wjeżdżaniu w korek jakoś się te wajchy zamieszały i włączył w Scani halogeny. Zaraz na radiu mówią żeby wyłączył: "Kolego więcej tych światełek żeby włączyć to nie miałeś?" A że tata nie załapał że to o niego idzie to jedziemy dalej. A mobile krzyczą. W końcu zrozumieliśmy że to o nas chodzi to tata rzucił "Oświeć panie ciemnotę"
No co ty kolego zakazu nie widziałeś ( na to inny) Przecierz on jest ślepy jak Stewe Wonder
(toczy się rozmowa pomiędzy mobilami) ty zobacz jaki korek no prawie jak po cegiełki Rydzyka
......... co mają mieszkańcy Torunia pod rejestracjami TORUŃ PRZEPRASZA CAłĄ POLSKĘ ZA RYDZYKA
Samochód: magnum 480
-Mobile, sprawdzam radio, jak mnie słychać?
-Czysto i wyraźnie, jak panewki w polonezie.
popołudnie w Częstochowie
-Koledzy, czemu jest taki korek na Katowice (pytanie po raz nasty)
-bo jest koncert Red Hot Chili Peppers
-kogo???
-co, teletubisie dają koncert?
-nie kolego, Ojciec Rydzyk
-a ja widziałem nieoznakowaną oktavię w Gdańsku
zaraz nastąpiło 100 pytań gdzie ta oktavia
- kolego, głupoty gadasz, ja jechałem przedwczoraj i jej nie było
to tylko kawałek rozmówek ze stania w korku...
_________________ "spokojnego nie znam dnia, na dżdżo spalam pety dwa i herbaty tak jak trza nie posłodze
po asfalcie, czy przez piach, gładko, czy po kocich łbach, taki mi się trafił fach-życie w drodze"
W.Młynarski "Absolutnie"
Dzisiaj staliśmy około 40 min w korku bo tam jest remont mostku który się ciągnie już bardzo długo. Mostek w miejscowości Wiśniewo na trasie Warszawa Białystok. Stoimy nagle odzywa sie jakiś kolej i puszcza głupoty bekanie itp. I rozmowa:
bekanie, pierdzenie itd Ale musiała matka śniegu w piz....e napchać że takiego bałwana ulepiła
chwila ciszy różne rozmowy rozmowy bekanie, pierdzenie itd Bo się bałwanku roztopisz
I bałwanek ucichł po groźbie jakiegoś kierowcy że wysiądzie z kabiny
Wracaliśmy z ojcem z Niemiec była godzina 2-3 w nocy nagle akcja ... : no ja pier**** kolego z Magnumki jesteś na radiu ? No jestem o co chodzi No gościu jak żeś mi pie******* długimi na równo ze mną to aż mi okulary słoneczne spadły ....
NO ten tekst tego gościa mnie rozwalił .... hehehhe o trzeciej w nocy mu okulary słoneczne spadły ....pozdrawiam tego gościa jak moze gdzieś przypadkiem będzie to czytał i kojarzy jeszcze ta sytuacji ...
_________________ ...:::>>>>Jest jedna rzecz dla której warto żyć CIĘŻARÓWKI i nie zmienia się nic:)...:::<<<<
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości