Widze że wiele pytań ile ta firma posiada trucków już mówie jest ich ponad 40 wiekszości to Scanie i Dafy ale są również Volva i Many a czym przyjadą do Opola to niewiem może przygotują coś nowego może przyjadą tym co zawsze to sie zobaczy.
Jeśli chcecie wiecej fotek zapraszam na http://www.trucks.4ever.prv.pl nie przejmujcie sie tymi reklamami mnie też wkurzaja a niewiem co z nimi zrobic
Budze się rankiem zjadłem sniadanie i wyszedłem na papierosa. Na parkingu przed złomem, który jest nieopodal mnie stoi coś kolorowego. Usiadłem na schodach pale papierocha i to kolorowe majestatycznie wytoczyło się na droge. Była to Scania z Migrex - u. Z zewnątrz to autko jest mega dopracowane nie widziałem środka ale w przyszłym tygodniu ma znowu rpzyjechac to obcykam je całe.
_________________ Drogi one prowadzą Cię do domu? nie one są Twoim domem.........
Ja na master truck rozmawiałem z kierowcą z migrexu i mówił mi że właśnie robią Scanie R. Będą w niej robić też wnetrze. Ma ją malować ten sam gość co tą żółtą.
Tak masz racje przed Master Truckiem Scania R miała być malowana lecz po Opolu szef jednak powiedzial ze nie bedzie malowana a szkoda. Jak ją poskładają do kupy to dam foty ;]
to nie chodzi o kase, tu chodzi o miłość szefa do trucków Dla pana Mentla to coś więcej niż auto dla większości firm, każde auto z migrexu jest niepowtarzalne
_________________ Lenistwo idzie tak wolno, że bieda je dogania…
Cytuj:
co to znaczy???
Tzn że jeździ z ojcem jak ma wolne (od szkoły/pracy)
_________________ Kubuś Puchatek zanim napisał jakiś post, to siadał i walił się w głowę pluszową łapą, mówiąc „myśl, myśl, myśl…”
Wy też myślcie zanim coś napiszecie !
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości