Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
moze ktos cos wie o tej firmie nie interesuje mnie jakie auta i takie tam a raczej konkrety typu zarobki jak z praca jaka atmosfera w firmie i ogólne wrazenia
Ja także przeglądałem internet i nic nie znalazłem.Z tego co wiem to mają sporo autek i praktycznie większość to SCANIA.Tabor jest nowy.Często widuję jak lecą na Litwę.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
maja swoja strone http://www.agromex.pl ale nie o to chodzi tak jak pisałem potrzebne mi sa opinie kierowcó o tej firmie wiele slyszalem dobrego o nich kumpel jutro ma rozmowe o prace u nich i chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie i jak narazie wszystko sie miło zapowiada bo chca zatrudniac młodych bo wlasnie mój kumpel nie ma praktyki na zestawach a po wysłaniu maila z jego CV na drugi dzien oddzwonili do niego jak zadna inna firma wiec czekam na jakies konkretne info
To moze ja sie wypowiem. Byłem kiedys a wlasciwie jakies 3 miesiące temu u nich na rozmowie o prace i oto czego się dowiedziałem. Jeżeli jesteś młody to pierwsze 3 tyg jeździsz na próbe podstawa cos ok 500 brutto i 2 słownie DWA procent od frachtu!!! I tak 3 miesiace. Oczywiście caly czas podwójna obsada. Potem dostajesz 5 % od frachtu a po pół roku-roku 7% i to u nich obowiązująca stawka. Ogólnie rzezcz biorąc syf straszny i naprwade nie polecam. To co napisałem to autentyk bo byłem, widziałem i rozmawiałem. Chciał mnie szef przyjać bez doświadczenia nawet. Widocznie szukał jelenia ale ja jeleniem nie jestem i jezdze gdzie indziej:) Pozdrawiam:)
Firma ta ma swoją siedzibe około 6 km od mojego miasta, ale jakoś nigdy tam się nie wybrałem. Codziennie widuje około 5 zestawów z tej firmy. Bardzo dużo stoi ich też na parkingu przy stacji BP. Mają 60 ciężarówek. Renault Premium, Renault Magnum ( te starszej i nowszej generacji), Scania "czwórki" i Scania "Erki". Ogólnie tabor dość nowoczesny . Ładnie się prezentują na drodze jeszcze nigdy nie widziałem brudnej ciężarówki z tej firmy
Hmmm 7% przy dzisiejszych frachtach typu PL-D za 600-700 euro to smiech na sali...Przecież to 2 tyś na miesiąc nie wyjdzie
Dokładnie!! Przecież teraz w zasadzie normą jest 10% od frachtu.
Jak by mi zaproponowali taie zarobki to bym olał taką firmę bo na kraju więcej zarobie
A mawiają że w Rico się jeździ za friko
zobaczymy jutro co powiedza koledze ale jakby naprawde taka lipa była to by auta u nich stały a one ciagle jezdza rozmawiałem z gosciem co u nich jezdzi na cb i chwalił sobie mówił ze na poczatek to 2 tys jest do reki i zawsze na czas, bardzo sobie chwalił u nich prace no ale sie zobaczy
Firma zaczynała od paru aut, dorobili się na Anglii, zaczeli wozić jakieś firmie cos bezpośrenio, nie pamietam jakiej, dosłownie wożąc 5 autami. Dzięki temu tak się dorobili Spytam się jakiej firmie i w którym roku mojego taty bo on to dobrze wie
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Dzisiaj na A2 w Niemczech zmarł jeden kierowca Agromexu. Jechali R-ką w podwójnej obsadzie, stanęli na długą pauzę i jeden z kierowców już się nie obudził. Miał 30 lat. Może później doczekamy się oficjalnej wiadomości.
Ostatnio gadałem z kolesiem, który kiedyś pracował w tej firmie.
Wszystko było w miarę dopóki tam pracował, potem miał mnóstwo problemów.
Mówił, żeby teraz omijać.
_________________ ZERO litości dla kierowców na "podwójnym gazie" !
marcin możesz przybliżyć warunki na jakich są zatrudniani młodzi kierowcy ?? Zjeżdżacie na weekendy ?? Jak byś mógł to obiektywnie przybliż atmosferę panującą w tej firmie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 7 gości