Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: DAF
Moje doświadczenia z tą firmą były nie najlepsze to niskie stawki po drugie jechaliśmy w kółeczku wrocek d wrocek nagle sobie dyspozytor z Lkw-Waltera wymyślił że ten powrót będzie do Żar a miał byc do wrocka jak tu się dogadać z taką firmą zrezygnowaliśmy z tego powrotu to polecieli po karze dla nas.Znajomy też kiedyś jeździł dla nich to piękne miał rundy wypiepszali go na drugi koniec Polski a potem tydzień czekał aż znajdzie się ładunek powrotny ehhhh lepiej nie pakujcie się w tą firme
Akurat ta naczepa ma dużo wspólnego z LKW WALTER, nie wiem po czym wywnioskowałeś że jest inaczej, chyba po tym że jest brudna . Ten zestaw jest ze Starachowic i oni jeżdżą pod tą spedycją na Szwecje i Norwegie, a jeden samochód robi Hiszpanie.
kolego VOLVO bardzo dobrze myślisz.
Auto przyjechało ze Szwecji albo z Norwegi(dokładnie nie wiem bo go nie wpuszczałem ale prawdopodobnie ze Szwecji) z drzewem (Tarcicą)
Niestety przyjechał w środę(WIGILIA) wieczorem i niestety zakład już nie pracował i nie miał kto go rozładować i musiał zostawić zestaw.
Swego czasu mój Ojciec z nimi współpracował.
Są wypłacalni płacą w terminie 14 dni
Ładunków mają multum tylko troszkę stawki niskie ale dało się wyżyć
A co najlepsze tak było ze samochód u nich nie stał tylko ciągle w trasie a najdalej po załadunek jechało się max 120 km (na pusto)
Oddziały LKW-Walter Nie słyszałem. Wszystko odbywa się w Wiener Neudorf. Wejdz na stronę lkw-walter.pl i wyszukaj swoją osobę kontaktową na danej trasie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości