Jakie proponujecie kolory burt i plandek do samochodu z przyczępa kabina żółta.Nie wiem myślałem o ciemno czerwonych burtach i niebieskiej plandece. Nie bedzie choinka ? Możecie wkleic jakies foty jak macie ciekawe.
GG: 0
Samochód: Opel Zafira 2.0 DTi
hm.. może i mam gdzieś tam w papierach daltonizm, ale wydaje mi się że niebieski do żółtego pasuje i czerwony z żółtym też nie gryzłyby się razem. Więc te kolorki co zaproponowałeś wydają się dobre.
Do żółtej kabiny ciężko będzie dobrać kolor, który będzie każdemu pasował, ale spróbujmy. Może burty w kolorze wiśienki do żółtej pladneki??
A może burty i plandeka w kolorze kabiny?? Co o tym myślicie?:):)
_________________ Zawsze i wszędzie guma palona będzie!!!
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Jeśli chcesz, żeby nie było widać brudu na plandece, to niema co kombinować tylko brać zwykłą siwą szmatę. Żółte kabiny ładnie podchodzą pod chłodnię, więc ja proponuje białą
a rama przyczepy będzie malowana? jeżeli nie to jakiego koloru jest? Jeżeli rama będzie malowana to proponuje czarną,matową ramę, ciemne srebrne burty, oraz zółtą plandekę
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości