[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Litwiński, Tęgoborze - Strona 3 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Arystokrata nie wymagam od ciebie zebys podawal mi wszystkie dane osoby ktora przekazala Ci te informacje po prostu nim napiszesz, pomysl i upewnij sie czy to napewno prawda.. bo z wiekszoscia inforamcji ktore przekazales (masz do tego prawo, nie zaprzeczam), po prostu sie nie zgadzam... i tyle..
Masz prawo sie z nimi nie zgadzac, ale radzac mi abym przed wypowiedzia "pomyslal", zarzucasz mi ze jestem idiota i kretynem (bo tylko takowi nie mysla nad tym co mowia). A do tego nie masz prawa. Podalem informacje ktore sa rownie pewne, jak te ktorymi Ty je negujesz. Napisalem to co zaslyszalem od kierowcow z tej firmy. Uwazam ze nie ma sensu ciagnac dalej tej dyskusji, nabijac postow i robic offtopa.
Arystokrata po co tak sie unosisz czlowieku ja tylko spokojnie probuje ci wytlumaczyc zebys rzeczywiscie sprawdzil zrdolo informacji napisales ze masz takie wiadomosci od kierowcow Litwinskiego, teraz udowodniles to iz twe zrodlo jest trefne koniec tematu zgodnie z twym zyczeniem
ksz masz racje ten zestaw jest Rafała syna Litwińskiego. wszystkie mają srebrne grille napis Globtrotter zamiast Litwiński i jeszcze niektóre lampy i klaksony na dachu.
[ Dodano: Sro, 12.12.2007, 21:00 ]
Litwwiński posiada Bazę w : Tęgoborzu i Jaworznie. OSKP w : tęgoborzu , Jaworznie, Olkuszu i Chrzanowie i jeszcze piękny Hotel w Tęgoborzu
może ktoś coś więcej napisze, np. jak są traktowani kierowcy, jak z czasem,w jakim systemie się jeździ, jak z urlopem, realne wynagrodzenie, niech najlepiej się ktoś wypowie kto u nich jeździ lub jeździł a nie a coś tam słyszałem i jeszcze dopisze i wyjdzie że to super firma. pozdrawiam
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś???
Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Z tego co się orientuję to za ciekawie tam nie ma. Są 2 bazy (1 w Tęgoborzu, druga w Jaworznie), prezesowi ponoć "wali w dekiel" i potrafi w nocy z piątku na sobotę przyjechać i patrzeć, czy auta na placu są dobrze ustawione. Jak nie to dzwoni po kierowcach, żeby przyjechali. Poza tym, nierzadko mają problemy z przyjazdem z Jaworzna do domu, bo bus pojechał na bazę parę minut wcześniej. Co do kasy... ciężko wyciągnąć "czwórkę"
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś???
Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
No nie był bym taki pewien.. Zarówno Litwiński jak i firma syna Rafała o takiej samej nazwie, posiadają jedynie w swoich flotach samochody koloru czerwonego oraz białego (starsze modele). Teraz głównie postawili na Volvo. Jeżeli chodzi o Magnum, może być to auto jednego ze spedytorów, bądź podwykonawców, którzy ciągają naczepy z logiem Litwiński..
GG: 8261240
Coś ode mnie, dwa ' Litwiny '.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Z ciekawostek:
Stare Volvo FH12 + Schmitz z plandeką od Litwińskiego obsługiwały pielgrzymkę Tarnowską (?). Oprócz tego była solówka "Północ-południe" niestety tandem jej ukradli ;P
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości