_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
skoro juz jestesmy przy hoffmanach;) to DEL M.I. pracujesz tam?
ja tam kiedys za dzieciaka robilem tam na myjce, teraz znam tam tylko kilku drajwerow (ze starej ekipy)
a te dolnosypy to slyszalem ze zakupil cztery, jak ja tam "pracowalem";) to sie dolnosypów pozbywali, bo niby nieciekawa robota na nich była (dlugie rozładunki i krótkie trasy)
Nie wiem czy wiecie i czy była o tym już mowa ale Delta Trans też posiada jakąś ilość silosów. Dokładnie nie wiem ile ale jednego widziałem kiedyś na bazie, nie są one pomalowane jak reszta aut z firmy tylko są całe białe, przynajmniej ten jeden taki był.
Samochód: Renault Premium / Range T
Z myślą o Tobie MARIUSZ wczoraj w Nieczech na parkingu pstryknąłem 2fotki ACTROSa:
Mam nadzieje że się spodoba bo mnie osobiście bardzo przypadł do gustu
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Największą w Polsce firmą zajmującą się transportem materiałów sypkich w silosach jest Intra S.A. Mają oni przeszło 200 zestawów w Polskiej siedzibie. Intra ma też oddział na Litwie. Ile samochodów jest na litewskim oddziale tego nie wiem.
A ja mam takie pytanko - jakie firmy Panowie kojarza, ktora wlasnie silosami transportuja ladunki na trasach miedzynarodowych (zwlaszcza poza granicy UE), bo mam kilka propozycji na ladunki, a niestety nie znalezc odwaznych.
He.. niezle fotki, ale nadal nie mam zbyt duzo firm, silosowych, ktore bye sie obracaly w ruchu miedzynarodowym (zwlaszcza na wschod)
Młot z Ostrowika oraz Ruta z Mińska Maz. jeżdzą w ruchu międzynarodowym. Obydwie firmy mają odbiorców cementu na Litwie, a Ruta na Węgrzech. Z tego co wiem, Ruta jeździ też do Czech-Młot sporadycznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości