Z reguły kurniki odbierają urodę kabinie. Nawet w Transitach, Lublinach, czy innych Ivecach Daily źle to wygląda. Zawsze tak jest, gdy na siłę się coś przykleja do harmonijnej kabiny... Boleję nad tym
Mam pytanie do tych którzy użytkują to auto na codzień, otóż czy ktoś miał problem z trzeszczącymi nadkolami z przodu, albo słyszał o takim czymś? Proszę o konkretne odpowiedzi.
Mam pytanie do tych którzy użytkują to auto na codzień, otóż czy ktoś miał problem z trzeszczącymi nadkolami z przodu, albo słyszał o takim czymś? Proszę o konkretne odpowiedzi.
Ja użytkuje od tak 6 miesięcy ale tata już od prawie 3 lat i takich codów nie mieliśmy jednak drżą plastiki przy światłach jak stoii na wolnych obrotach.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Az taka rzadkoscia to one nie sa (u mnie na wiosce jakis czas temu 2 480 sprzedali). Silnik ten jest na dwoch sprezarkach oraz ma EGR= euro 4. Jest to jakby taki nastepca 470 ktora byla z euro 3.
Az taka rzadkoscia to one nie sa (u mnie na wiosce jakis czas temu 2 480 sprzedali). Silnik ten jest na dwoch sprezarkach oraz ma EGR= euro 4. Jest to jakby taki nastepca 470 ktora byla z euro 3.
Ja uważaam , że jest to rzadkość , a co do tej R470 to tak samo jak z Euro4 bo mamy takie papiery orginalne.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Teraz nieco ode mnie! Przejście Graniczne Kudowa - Nahod 23.V.2007
Tej ostatniej mam wiele fot bo spotkałem ją jeszcze raz na tankszteli jak chcecie to wrzuce
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości