Właśnie dlatego byłem zaskoczony,że Mlekovita.Widziałem ogloszenie Actrosa solo 2635 zabudowa firana z agregatem.Dodam jeszcze,że być może Mlekovita wykorzystuje taki zestaw na krótkie dystanse.
Taka naczepa stoi na ulicy Mydlanej naprzeciwko Volvo we Wrocławiu obok Bosty - beton. Jeżeli dobrze pamietam w kolorze zielonym. Sam ostatnio zwróciłem na nią uwage i zastanawiałem się do czego to. Ale już wiem
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
GG: 8679243
Samochód: Renault
Witam, koledzy to jak radzicie kupić lepiej chłodnie czy Firarankę z Agregatem w moim przypadku długie trasy, bo z Polski do Hiszpani i na odwrót ... aha i jeszcze mam pytanie, czy wiecie gdzie i u kogo można kupić właśnie taką naczepe , bo na necie znalazłem taką, ale to już prawie złom('89) i nie nadaje się na takie trasy...
Moim zdaniem lepiej kupić chłodnie, i najlepiej nową. Jak się coś rozwali to zawsze będziesz miał na gwarancji , a kupisz starą chłodnie i będziesz musiał co chwile w nią inwestować. Przynajmniej ja tak myślę. Pozdrawiam.
Rekawy nic tu nie maja do gadania . W chłodniach tez sie można spotkać ze nie ma rekawów. A widzałem gdzies w interencie fotke takiej naczepy z dache odsuwanym oczywiscie nowa naczepa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości