Nikos9!
Płacą Ci za kryptoreklamę, czy lubisz wprowadzać ludzi w błąd?
Robiłem kilka razy przelewy do Niemiec w PKO BP i jedyną opłatą było 25 zł (słownie: dwadzieścia pięć).
Niech każdy załatwia sprawę tam, gdzie chce i za ile chce. Ale bez ściemniania proszę!
No i stało się. Wczoraj puściłem pierwszy przelew zagraniczny z mBanku.
Kwota prowizji jest przy przelewach do 500 EURO stała i wynosi 25zł.
Czyli chyba najtaniej.
A ja w czwartek puściłem przelew z niemieckiego banku za darmo, czyli jeszcze taniej
I spotkała mnie duża niespodzianka-paczka została wysłana w niemczech na bawarii w piątek, a była u mnie już wczoraj około południa! Nie ma to jak Deutche Post! Dla porównania dodam że również w piątek została wysłana do mnie priorytetowa paczka z odległego ode mnie o ok 160km Techno-Hobby w Rumii k/Gdyni i do tej pory jej nie ma
Cytuj:
Dla porównania dodam że również w piątek została wysłana do mnie priorytetowa paczka z odległego ode mnie o ok 160km Techno-Hobby w Rumii k/Gdyni i do tej pory jej nie ma
I jak wiadomo nic z planów nie wypaliło,ponieważ nie znalazłem sprzedającego z dość ciekawą ofertą no i nie było zadużo chętnych, a w temacie zrobił się temat o wpłatach za granicę i o przesyłkach. Więc pozostaje mi tylko allegro i sklepy modelarskie
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
Cytuj:
Dla porównania dodam że również w piątek została wysłana do mnie priorytetowa paczka z odległego ode mnie o ok 160km Techno-Hobby w Rumii k/Gdyni i do tej pory jej nie ma
A Techno-Hobby nie znajduje się czasem w Gdyni? Jeśli nie to napisz namiary na ten sklep albo podaj ich stronę www. Z góry dzięki
_________________ I am the passenger and I ride and I ride
And everything looks good tonight
singing la la la la lalalala
la la la la lalalala la la
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości