No koledzy widze , że temat się rozwija
Fajnie slimmm_ns ale co z tego czy jakiś "misiaczek" albo "krokodylek" sobie oglądają forum
My sobie tylko pomagamy
Pozdrawiam serdecznie (może będą to widzieli) Inspektorów z Lublina którzy stoją w Polichnie
Pzdr ..
[ Dodano: Pią, 16.02.2007, 19:40 ]
Mam wielka proźbę piszac gdzie czesto stoi ITD piszcie jakie to województwo
To sie bardzo przyda
Jeszcze chyba nie było, że "krokodylki" lubią stać na trasie Mikołów - Katowice (droga krajowa nr 81), o ile dobrze pamiętam są to Piotrowice, za światełkami mają wybudowaną wagę.
Jadąc dalej tą samą trasą mijamy zjazd na Warszawe i po wlocie do miasta kolejna waga i miejsce częstych kontroli.
E 74 Miejscowość Złota Woda Zaraz przed Łagowem stoją w lasku, jest możliwość aby ich objechać Również E 74 Miejscowość Górno stoją na stacji paliw czesto ustawiają się wieczorem i stoją do północy, również jest możliwość na ich objechanie
GG: 0
Samochód: Opel Zafira 2.0 DTi
Na zakopiance jakieś 2km. od Myślenic w kierunku Krakowa. najczęściej za laskiem i ciężko ich zauważyc i często lata sobie 'kamuflarz' czyli niebieska vectra i im "robote"
Gliwice - Często stoją na ul. Pszczyńskiej za mostem na parkingu - droga na Mikołów, Tychy.
Również na ulicy Rybnickiej za skrzyżowaniem na Knurów na parkingu.
Dawniej stali na DK88 na wysokości CH Arena. - teraz prawdopodobnie nie, bo kawałek dalej droga jest zamknięta.
Kikół - trasa Płońsk-Toruń
Włocławek P2 przy "azotach"
obwodnica Torunia - za mostem na Wisle
Swiecie - przed mostem od strony Torunia po prawej stronie
Stolno - trasa Toruń -Swiecie krajowa "1" oczywscie, przy zajezdzie
Grudziądz -wylot na stolno , magazyny głowne Biedronki
Bydgoszcz- Swiecie , krajowa "5" na przeciwko Orlena ,ale miejscowsci nie pamietam
Olsztynek- rejon dróg
Olsztyn- wylot na Mrągowo, wjazd od strony Ostródy
Ciechanów -Maków Maz , dawny plac buraczany zaraz za Ciechanowem
Glinojeck -około kilometra od ronda w kierunku Raciąza
Sitaniec , Zamość-Lublin
Łódż , dawne Aleje Włókniazry
Droga nr 7 (Zakopianka) w miejscowości Jawornik na zajeździe przy barze trasa Zakopane-Kraków, conajmniej 2razy w tygodniu.
Oraz na drodze Kraków-Chyżne w miejscowości Spytkowice (na szczycie ostrego podjazdu) na parkingu, często razem ze służbą celną.
Tyle odemnie:):)
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
odbiegając nieco od tematu, już kilka razy myślałem że widzę ITD, a jak się okazało była to służba celna. czy zauważyliście, że tych patroli jest coraz więcej? ja wracając wczoraj z lublina do zamościa widziałem 2 sprintery SC w krasnymstawie.
Województwo Opolskie
Miasto Opole
DK nr 4, E40
Kierunki: Brzeg, Oława - Bytom oraz "północ - południe" Krapkwice - Kluczbork, Poznań
Trudno wyczuć gdzie się ustawią ale obwodnica Opola to stała "miejscówka"
DK2 przed samym przejściem w Świecku na zatoczce w miejscu gdzie zaczynają się 2 pasy w kierunku przejscia często ze służbą celną wyłapują wyjeżdżających z kraju.
A2 pierwsze bramki jadąć od Świecka często razem z policją i bez wagi, główne zainteresowanie towarzysze zza wschodzniej granicy.
_________________ - szybciej , szybciej...
-... i tak powoli będą Cię wynosić...
-------------------------------------------------------------------------------------------- SPRZEDAŻ SAMOCHODÓW, NACZEP : http://www.nego.otomoto.pl
Temat ciekawy. Ja proponuję autorowi zbierać te dane a później sprzedać je producentom atlasów samochodowych. Można też fotoradary, niskie wiadukty, największe korki itp.
A OD SIEBIE DODAM:
-Poznań Wola(obw. starej dwójki za torami)
-Podrzewie(trasa Poznań-Świecko stara dwójka)
_________________ NIE MA TO JAK DOBRA ZABAWA W TERENIE NA WIELU KOŁACH LUB GĄSIENICACH http://www.militaryclub.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości