Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
według mnie jest to bardzo solidna firma Niemiecka ale wnioskuje to tylko po widzianym przeze mnie taborze tej właśnie firmy może wiecie coś więcej z własnego doświadczenia o tej firmie lub macie fotki ich zestawów to zamieszczajcie to tutaj
a z tą firmą można na bardziej sie zapoznać na stronie http://www.konigtrans.pl
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Z tego co widać po zdjęciach które sa na stronce co podał kolega wkierowca Konig-Trans ma również oddział na Litwie !! A co do taboru to całkiem niezły
Ciekawe jakie oferują warunki zatrudnienia, trzeba będzie podskoczyć do nich... Wink
Zatrudniaja na umowe o prace w systemie 4/1. Masz swoje auto ( zatrudnili skoczków tak zeby na Twoj pobyt w domu zrobił kurs i wracasz na swoje auto). Zarobki 1200 zł podstawa i diety w zaleznosci od przebywania w danym kraju.
nie wiem jak inne oddziały KONIGA za granicą ale Szczecina nie polecam przesadzone normy paliwowe przeginanie tacha 3 czy 4 tygodnie pracy to tylko plotki 6 i więcej więc o domu zapomnijcie chcecie wiedzieć więcej to na forum CO MYŚLICIE O FIRMIE KONIG wystarczajaco byli kierowcy piszą są firmy które szanują kierowców ale ta do nich nie należy
GG: 8696020
Ciekawa sprawa sam jestem ciekawy czy mają solówki.
_________________ Jest B
Jest C
I jest C+E:) teraz tylko praca
Kwalifikacja Wstępna jest
Psychotesty są
jedynie 6 miesieczne dosiwadczenie jak narazie;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości