Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 sty 2015, 20:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Online

Online

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 lis 2009, 18:59
Posty: 3998
GG: 1
Samochód: brak
Lokalizacja: Jawor

Jak z lewej to ciekawy wypust, bo chyba 99% Skakanek ma antenę CB na stronie pasażera.

_________________
1. forowicz Wagi Ciężkiej


Post Wysłano: 11 sty 2015, 21:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 10 lut 2010, 13:36
Posty: 871
Samochód: jakiś tam Tyr...
Lokalizacja: GPS signal not found...

Też się zdziwiłem. U nas od radia jest z prawej mańki. Głośniki swoją drogą też robią robotę. Bogate wersje miały montowane lepsze głośniki? Bo porównując obecną scanie i poprzednią to niebo a ziemia. Oba 08rok.

/by papatalk

_________________
"...a niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze..."


Post Wysłano: 11 sty 2015, 22:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Online

Online

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 lis 2009, 18:59
Posty: 3998
GG: 1
Samochód: brak
Lokalizacja: Jawor

Cytuj:
Bogate wersje miały montowane lepsze głośniki? Bo porównując obecną scanie i poprzednią to niebo a ziemia. Oba 08rok.
/by papatalk
Na pewno, bo kto bogatemu zabroni?
Oglądałem ostatnio pakiety Volva, to są 3 zestawy głośników do wyboru.

_________________
1. forowicz Wagi Ciężkiej


Post Wysłano: 21 lis 2015, 15:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Online

Online

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 lis 2009, 18:59
Posty: 3998
GG: 1
Samochód: brak
Lokalizacja: Jawor

Tak się wahałem z obaw o jakość, ale zamówiłem sobie uchwyt ze sklepu który już wklejałem w temacie o Jelczu:
https://eport2000.pl/cb-radio/akcesoria ... rotka.html

Konkretny kawał blachy, teraz tylko się zmobilizować do montażu.
Radio i anteny czekają :D

Ciąg dalszy nastąpi....

_________________
1. forowicz Wagi Ciężkiej


Post Wysłano: 02 gru 2015, 14:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Online

Online

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 lis 2009, 18:59
Posty: 3998
GG: 1
Samochód: brak
Lokalizacja: Jawor

Takie rzeczy:
Obrazek

Tylko trzeba mu nadać masy bo pomalowany uchwyt blendy nijak prądu nie puszcza ;-)

mobil

edit:

Działa jak się należy teraz :) Pikne przejście do masy kawałkiem kabelka.

_________________
1. forowicz Wagi Ciężkiej


Post Wysłano: 16 sty 2016, 21:04

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 30 maja 2010, 20:01
Posty: 320
Lokalizacja: Warmińsko=Mazurskie

Ale śruby mocowania i owszem, dają "przejście" dla masy...

_________________
A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE


Post Wysłano: 16 sty 2016, 21:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Online

Online

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 lis 2009, 18:59
Posty: 3998
GG: 1
Samochód: brak
Lokalizacja: Jawor

Cytuj:
Ale śruby mocowania i owszem, dają "przejście" dla masy...
Dawałyby gdyby dotykały uchwytu...

_________________
1. forowicz Wagi Ciężkiej


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do: