wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
http://www.wagaciezka.com/

Jak przewoźi się mięso za granice
http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?t=28569
Strona 1 z 1

Autor:  lukaspolski [ 10 gru 2010, 14:38 ]
Tytuł:  Jak przewoźi się mięso za granice

Drodzy koledzy mam pytanie nie jestem kierowcą tylko handlowcem sprzedaje mięso
Zaczełem sprzedawać na zachód do angli
Mam kilkia pytań
Czy wjazd w samo centrum londynu jest dodadkowo płatny jeżeli kierowca wiedzie w nocy i wyjedzie przed godziną 6 rano
Jest to market mięsny rozładowują samochody w nocy
Drugie pytanie Czy moge przewoźić świeże z mrożonym np. w -2 (czy mrożone się nie rozmrozi a świeże nie zamarźnie)
W jakich temperaturach przewoźi się mięso świeże i mrożone (ogólnie)
Ile czasu będzie jechał
Czy są małe Chłodnie do 5 ton i gdzie ich szukać
Ewentalnych przewoźników prosze o kontakt: lukaspolski@gmail.com
Dziękuje za odpowiedz na moje pytania
Pozdrawiam
Łukasz

Autor:  vasil7 [ 11 gru 2010, 15:27 ]
Tytuł:  Re: Jak przewoźi się mięso za granice

sprzedajesz mięso a nie wiesz w jakich temperaturach przewozi się je!!?? :shock: :shock:

jak świeże to świeże a nie mrożone... świeże jest od 0-4 a mrożone przynajmniej -15

zadajesz takie pytania jakbyś podstaw własnej branży nie znał....

Autor:  krzysiek80 [ 11 gru 2010, 16:46 ]
Tytuł:  Re: Jak przewoźi się mięso za granice

jeżeli świeże mięso to temperatura taka jak kolega napisał czyli od 0 do 4 st.C. oczywiście na ciągłym.
a jeśli mięso mrożone to temp. -18 st.C. i agregat na automat. Jak temp się trochę podniesie np. do -15 st. to nic się nie stanie. :wink:

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/