Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 07 lip 2009, 16:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2099191
Samochód: autonogi ;D

W tym wypadku zginoł 25 letni kierowca AUDI kierowca ciężarówki prawdopodobnie miał coś z nogami ... Wypadek miał miejsce w Kajetanowie na obwodnicy Puław
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

MODLITWA KIEROWCY:

http://www.youtube.com/watch?v=tiTL0hul ... re=related

Post Wysłano: 07 lip 2009, 19:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

[*]

Kto spowodował wypadek?

Znając życie to za chwile na onecie, wp, interi będą komentarze TIRY MORDERCY, TE K***Y jeździć nie umieją...
Do działu aktualności mogłeś wrzucić.

Post Wysłano: 07 lip 2009, 19:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2099191
Samochód: autonogi ;D

"Do wypadku doszło tuż przed godziną 16. Na prostym odcinku drogi jadący samochodem Audi 25-letni mieszkaniec Puław z niewyjaśnionych przyczyn zjechał na przeciwny pas ruchu doprowadzając do czołowego zderzenia z ciężarówką MAN. Kierowca MAN-a próbując uniknąć zderzenia zjechał do rowu, ale nie zapobiegło to tragedii. Kierujący samochodem Audi zginął na miejscu. Podczas wypadku nie padał deszcz. Obaj kierowcy byli sami w swoich pojazdach. Kierowca MAN-a był trzeźwy.
W naczepie samochodu ciężarowego przewożony był ładunek w postaci drutów stalowych o wadze ponad 24 ton. W wyniku zderzenia część ładunku wypadła z naczepy na jezdnię.
Okazuję sie ponadto, że ranny został również kierowca MAN-a, który został przewieziony do szpitala."

MODLITWA KIEROWCY:

http://www.youtube.com/watch?v=tiTL0hul ... re=related

Post Wysłano: 07 lip 2009, 23:05

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Szwedzkie badziewie z Göteborga

Jak widać po dacie na zdjęciach wypadek miał miejsce 24 czerwca. Akurat około 2 w nocy 25.06. tamtędy przejeżdżałem jadąc do Zakładów Azotowych w Puławach. Przed obwodnicą na stacji Bliska zatrzymałem się na tankowanie i właśnie na parkingu tej stacji był holownik z tym rozbitym zestawem z ładunkiem ułożonym i pospinanym na naczepie. Samochód był porozbijany dość mocno. Rano jak wracałem z Z.A.P. to na obwodnicy widać było jedno wielkie pobojowisko. Niejeden większy samochód próbował zawrócić i nie jeden zalgnął na poboczu. W efekcie zostały tylko poryte pobocza i masa błota na drodze.

Post Wysłano: 10 lip 2009, 22:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11284413

Kolego często bywasz na Zakładach Azotowych w Puławach? Ja tam jestem prawie codziennie, więc można sie spotkać! A ten wypadek to podobno wina kierowcy audi wyprzedzal na trzeciego.

Pozdrawiam

Post Wysłano: 10 lip 2009, 22:37

Użytkownik

Użytkownik

Z tego co się orientuje to nie wolno holować zestawu z ładunkiem. Możecie mi to wyjaśnić ?

Post Wysłano: 12 lip 2009, 9:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
Z tego co się orientuje to nie wolno holować zestawu z ładunkiem. Możecie mi to wyjaśnić ?
Specjalistycznych pojazdów biorących udział w akcjach ratowniczych nie dotyczą przepisy odnośnie mas, wymiarów itp.

Za Roburem wszyscy sznurem...

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]