Cytuj:
sorry, ze jestem tak malo rozgarniety - dlatego ja zajmuje sie tym czym zajmuje - a ty tym czym sie zajmujesz
A po co ci to wiedzieć?
Cytuj:
jakos w poprzednich postach nie znalazlem tej informacji - wiec dla wielu ludzi moze to byc jakas ameryka, a nie uwazam za zamieszanie - informowania potencjalnych nabywcow - ze moga sie z tym wiazac tez jakies klopoty
Temat jest wałkowany od ~1 roku we wszelkich mediach i grupach dyskusyjnych, zasadniczo każdy o tym wie. Tych radii nie ma w oficjalnej sprzedaży już. Te które są w obiegu są legalne
Cytuj:
oczywiscie mozesz nam pokazac zrodlo tej informacji - i nie jest to zaslyszane od pana Kazia ktory chwile wczesniej przestal ssac kciuk?
Nie. Wiem to ze źródeł firmowych.
Cytuj:
gdyby bylo w tym cos niezgodnego z prawda to zapewne juz by sie toczyla jakas sprawa w sadzie, a nic takiego nie ma miejsca
Nie ma w tym ogłoszeniu nic niezgodnego z prawem. Podane jest tylko źródło tej informajcji, a to jest jak najbardziej legalne, wręcz wskazane.
Cytuj:
a jezeli trafi sie jakis nadgorliwiec ktory bedzie chcial zatrzymac takie radio to mamy sie powolywac na ciebie i to zalatwi sprawe ?
Nie na mnie. Masz się powołac na przepisy, które pozwalają ci bez zezwolenia używać radi do 4W mocy w modulaci AM/FM oraz do 12W mocy w modulacji SSB, spełniające normy CE.