Strona 3576 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13574 3575 3576 3577 35783608 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 gru 2025, 20:46
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:
Sukces - udało się w końcu tu zarejestrować na trzecim mailu 8) Na dwóch pozostałych nie dało się aktywować.
Byłoby bardzo szkoda jakby te próby rejestracji skończyły się banem za reklamowy spam w randomowych tematach

Regulamin, punkt:
6 - c
10 - d

Post Wysłano: 03 gru 2025, 7:17
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Kermiter
Iwonka żeby mieć akcje w serialu nie musiałaby jechać wcale do Grecji,wystarczy do Zabrza i już by było po niej,wiadukty i Tom tom by Ją zgubił :lol:

Post Wysłano: 03 gru 2025, 11:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

Kupiła zestaw za miliony, no bo takie FH16 i naczepa z górnej półki nie kosztuje parę groszy.
Jesteś w 100% pewien że kupiła?

Post Wysłano: 03 gru 2025, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Pewnie jest tylko płatnikiem rat leasingowych.
Nie zmienia to faktu że za Volvega, strzelam bo nie jestem w temacie ile tego typu zestawy kosztują, więc obstawiam że za Volvega p. Iwona nosi ze 25kzł netto co miesiąc, I te pieniądze trzeba mieć.
Ilu z nas poza kilkoma forumowymi milionerami, było by stać płacić takie ratki za pomnik stojący w krzokach? Np mnie nie.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 03 gru 2025, 20:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Jakby to powiedział każdy magister chłopskiego rozumu: „nie ma wuja we wsi, tam u niej to musi być jakaś pralnia brudnych pieniędzy” 8)

Post Wysłano: 03 gru 2025, 21:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH500 XL

Cytuj:
Cytuj:

Kupiła zestaw za miliony, no bo takie FH16 i naczepa z górnej półki nie kosztuje parę groszy.
Jesteś w 100% pewien że kupiła?
Szczerze, to pewnie, że nie. Jak ktoś siedzi w temacie transportu, nie tylko od tej strony co większość szoferów, czyli:
"Tyn prywaciorz ma kasy w ****, Walter płaci 3 zł. z km. to zara kupi McLarena i córce wesele zrobi."
Znam temat od podszewki i wiem jak to działa. Każdy zdrowo myślący człowiek wie, że uczciwą pracą na to nie jest w stanie zarobić, gdzie jeden zestaw stoi w przysłowiowych "krzokach". To musi jeździć i pracować i to intensywnie, tymbardziej widziałem jaką wzięła konfigurację. Gdzie wątpię, że jakąkolwiek firmę stać na takie auto, która specjalizuje się od wielu lat w przewozie gabarytów. Nie trzeba mieć doktoratu, aby to dostrzec.

Post Wysłano: 03 gru 2025, 21:24

Użytkownik

Użytkownik

Swoją drogą, p. Iwona to nie jest pierwsza głupia psiocha.
Nie znamy szczegółów finansowania, wszystko to tylko domysły.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby finansowanie było nadzwyczaj korzystne, a w razie przypału w umowach były zawarte zapisy minimalizujące lub wręcz eliminujące ryzyko.

P. Iwona to postać medialna. Może coś zareklamować, ale pomyślmy co zrobi kiedy zostanie z długami w postaci miliona zł za Volvega? Może też zrobić antyreklamę.

Ta dziewczyna to jednosobowy koncern reklamowy. Jest cfańsza niż 95% z nas, nie zginie.

Tak wiem ogóle to jej przychody z youtuba i umów ze sponsorami, sądzę że spokojnie pozwalają jej finansować stojące w krzakach auta.

Ps. Tam kiedyś na tym tandemie był kierowca. Jest jeszcze? Wiadomo czemu go nie ma?

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 03 gru 2025, 21:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Podobno płaciła super kasę, 8 tysięcy za system 4/1, ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Post Wysłano: 03 gru 2025, 22:16

Użytkownik

Użytkownik

Znając pochodzenie zasłyszanych od kolegów informacji, to prawdziwość tej informacji jest równa 0,00. Słownie zero, przecinek zero zero szansy żeby to była prawda.

Tak medialna osoba nie mogła by sobie pozwolić na zagrywki że kierowca 3/1 lub 4/1 zarabia 8k. Przecież kierowcy by ją zagryźli w internetach, razem z nią jej wiarygodność, razem z jej wiarygodnością podatność grupy odbiorców na reklamowane przez nią produkty.
Na podstawie tej krótkiej analizy sądzę że jak zwykle te zarobki, to zwyczajna bujda.

Bardziej bym się skłaniał ku wersji, że woli żeby to stało niż jakiś rzeźnik miał by tym jeździć, a potem cmokać po internetach że to już było urwane, a w ogóle to nie ja.
Jak p. Iwonie Volvo paliło po 20l, wsadzi kogoś i nagle będzie 28. Przecież główny sponsor Volvo, zapłaci każdą kasę, żeby to auto stało w krzokach, niż ma nim jeździć rzeźnik i palić 28l.
:D

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 03 gru 2025, 22:39

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
To musi jeździć i pracować i to intensywnie, tymbardziej widziałem jaką wzięła konfigurację. Gdzie wątpię, że jakąkolwiek firmę stać na takie auto, która specjalizuje się od wielu lat w przewozie gabarytów.
A cóż takiego jest w tej konfiguracji oprócz tego ekspresu i "pilota" do zabawy?

Post Wysłano: 03 gru 2025, 22:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Wszystko. Motor, liczba osi, wyposażenie. Biorąc pod uwagę, że za zwykłe FH w manualu z pełnym ADR, bez kompletnie żadnych wypasów (nawet nie było lodówki), Volvo krzyczało sobie jak dobrze pamiętam coś około 92 tys. EUR, to nawet nie chce myśleć, ile krzyknęli za flagowca. Napewno nie 100 tys. EUR.

Post Wysłano: 03 gru 2025, 22:52

Użytkownik

Użytkownik

Chłopcy z jej perspektywy ten tandem to żadny koszt.

Volveg i naczepa wielooooośka do niego, to robi koszty i potencjalny problem skutkujący brakiem płynności, na który wszyscy czekają, a ja sądzę że się nie wydarzy, czego zresztą jej życzę.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 03 gru 2025, 23:10

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Wszystko. Motor, liczba osi, wyposażenie. Biorąc pod uwagę, że za zwykłe FH w manualu z pełnym ADR, bez kompletnie żadnych wypasów (nawet nie było lodówki), Volvo krzyczało sobie jak dobrze pamiętam coś około 92 tys. EUR, to nawet nie chce myśleć, ile krzyknęli za flagowca. Napewno nie 100 tys. EUR.
Dla firm w gabarytach to oprócz tego pilota żadna nadzwyczajna konfiguracja. Spójrz na jej byłą firme gdzie jest trochę takiego sprzętu. Druga firma ze Strzelec też trochę tego posiada inna firma spod Opola też się z Manów przerzuciła w jakimś stopniu na Volvo gdzie poza ekspresem i pilotem konfiguracja jest ta sama. Z ceną masz rację bo mało nie wołają za robura bez fajerwerków wołają ponad 200tys EUR.

Post Wysłano: 03 gru 2025, 23:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

W elektryku przynajmniej nie zaleje Adblue do diesla :roll:

Post Wysłano: 03 gru 2025, 23:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Możemy sobie gdybać, domyślać się, itp a prawdy i tak się nigdy nie dowiemy. Wiem naprzykład na pewno że kierowca który jeździł tandemem był wynajęty z agencji pracy kierowców, pamiętam jak widziałem post w którym to celebrytka o której mówimy robiła reklamę tejże agencji, razem z tym kierowcą. Czemu nie jeździ? Nie wiem, może to było tylko właśnie dla tej reklamy? Wiemy też, bo to żadna tajemnica że p. Iwona jest ambasadorem marki Volvo Trucks. Natomiast co do zarobków w social mediach. Obserwuję od czasu do czasu jednego Anglika. Kilka dni temu oglądałem podcast z jego udziałem. Nie jest to facet z jakąś powalającą ilością obserwujących a opowiadał że jak pojechał w trasę po Anglii u kolegi to pensja którą ustalili wyniosła 200 funciaków. Z jednego vloga, z tego wyjazdu zebrał łączną sumę w SM 1300 funtów. Inny Anglik, chyba najbardziej znany w środowisku truckerskim zarabia dużo większe sumy na vlogach. Więc tak, naszą narodową gwiazdę stać spokojnie na racinę obu tych aut nawet gdy stoją w krzakach.

Post Wysłano: 04 gru 2025, 6:54

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

ani gwiazda ani narodowa i tyle.

Post Wysłano: 04 gru 2025, 9:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
ani gwiazda ani narodowa i tyle.
Ty zapierdzielasz, a ona ... i raczej ma więcej ... Także nie napinałbym się :)

Post Wysłano: 04 gru 2025, 22:09

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Wyobraź sobie że od jakiegoś czasu jestem stypendystą ZUS, a pracuje wyłącznie dla przyjemności.

Post Wysłano: 04 gru 2025, 22:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Tak wogóle my tu pitu pitu o gwieździe internetu a nikt jeszcze nie skomentował podwyżek e-tolla które wchodzą od lutego. Jak tam? Pogadane ze spedycjami/ klientami o podwyżkach? :D

Post Wysłano: 04 gru 2025, 23:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Żeby nie było, że znów u Bogusi w Krośniewicach będą tłumy, korki w Emilii do ronda, tam będą wjeżdżać na obwodnicę i znowu zjeżdżać na starą DK91 w stronę Częstochowy. :D

Strona 3576 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13574 3575 3576 3577 35783608 Następna