Strona 3549 z 3553 [ Posty: 71050 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13547 3548 3549 3550 35513553 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 03 cze 2025, 13:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Fajnie, fajnie… ale mój syn studiuje prawo.

Post Wysłano: 03 cze 2025, 14:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Kiedyś może zostanie Prezydentem.

Post Wysłano: 03 cze 2025, 15:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
Cytuj:
Nic nie biorę bo nikt mnie nie wydymał. Żadna tajemnica jest że zakup auta z USA w większości przypadków jest zakupem uszkodzonego auta na aukcji i nie widzę w tym żadnego powodu do wstydu. Na spotkaniach często wymieniamy się doświadczeniami z procesu sprowadzenia auta naprawy itp i również nikt nie uważa tego za coś złego tak jak ty ewidentnie to odbierasz ale tak jak mówisz ludzie tacy już są że piszesz do nich normalnie a tamci się odpalają bo sprowadzili auto w całości i teraz uważają że jedyną słuszną sprawa jest to jak oni zrobili i jak oni mysla
sam napisałeś, że znasz temat wydymania przez sprowadzającego, przez blacharza z autopsji. więc albo kłamałeś albo nie wiesz co znaczy słowo autopsja...
nigdzie nie napisałem, że sprowadziłem auto w całości. napisałem, że na zdjęciu jest Mustang w wersji europejskiej, więc ciężko by go było rozbitego ze stanów przytargać :) ba! napisałem nawet, że naprawa po wypadku to nic złego. po co przepłacać jeśli można mieć coś taniej? ja mam nawet zdjęte oznaczenia modelu z błotników, a na zloty na klapie ląduje napis 2.3. nie muszę autem udowadniać swojej wartości. jeżdżę nim bo takie lubię, lubię ten dźwięk V8, osiągi i to, że jest inne

Oj coś ciężko z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem że znam z autopsji temat rozmów na spotkaniach posiadaczy aut amerykańskich a nie że ja zostałem wydymany. Jak pokazuje historia Cadillaca z kanału mk4garage to można i na całym aucie zostać wydymanym.

Trochę ciężko o mustangu napisać że jest autem innym gdy rok temu w Katowicach był osobno wydzielony plac specjalnie na mustangi i stało ich kilkadziesiąt w większości różniąc się tylko kolorem ale zobaczymy w tym roku może faktycznie mustang to będzie coś unikatowego

Post Wysłano: 03 cze 2025, 16:08

Użytkownik

Użytkownik

no popatrz, a na zlocie mustanga na Torze Poznań było ponad 700 aut. no i co z tego wynika? nic...
ale można przecież się brandzlować do a6 z 1.9tdi, nazywając ją audiczką i rozpływać się nad nią. jaka to ona jest premium i nie dla robotników. ja jednak wolę mieć coś innego niż wszystkie współczesne auta. wolnegossaka, V8, w manualu, ze szperą i drącego ryja na obrotach, a na wolnych bulgoczącego sobie. może, na pewno, nie jest wykonany jak europejskie auto, ale nie tego w nim szukałem. do tego poznałem dzięki niemu masę fajnych ludzi. i nie rozmawiam z nimi na zlocie o tym kto kogo i jak wyebał. ale może mam po prostu szczęście, albo wybieram sobie fajniej znajomych

Post Wysłano: 03 cze 2025, 18:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

XD i pomyśleć, że Ty dorosły jesteś i masz prawa wyborcze.

Post Wysłano: 03 cze 2025, 18:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
XD i pomyśleć, że Ty dorosły jesteś i masz prawa wyborcze.
Login i amerykański stereotyp posiadacza mustanga do czegoś zobowiązują

Post Wysłano: 03 cze 2025, 18:39

Użytkownik

Użytkownik

twój login też sobie trafnie dobrałeś. my na takich po prostu piz..y mówimy :)
TWA widzę się zmobilizowało

Post Wysłano: 03 cze 2025, 18:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
TWA widzę się zmobilizowało
Bo zobaczyliśmy że zamiast mieć dystans, to pompujesz się jak dziad na czereśni i trochę pozbytkowaliśmy.
Patrz nawet sam się zafiksowałeś w te biedne audi a6 z 1.9, chociaż ja nigdzie nie napisałem że takowe posiadam. Na w miarę życzliwe (trochę z przekorą pisane) posty zareagowałeś nieładnie. Ciućmie zarzucileś brak doświadczenia, mi od razu wyjechałeś że mam jakiś szrot z Niemiec rozkradzione przez turasów (chociaż wyraźnie napisałem że ja mam auto nie z wypadku, a odzyskane po kradzieży).

Tak więc więcej dystansu zalecałbym. Nikomu z nas (a siedzimy tu około 20 lat w tym grajdole) nie zależy na obrażaniu innych. Ten wątek to kosz na luźne posty więc i inby czasem się zdarzają.
Przyczepiłeś się już nawet do jego nicka na siłę. A na bank Bartek się nie obrazi :)
Nie napinaj się więc za mocno, bo do mustanga nie wsiądziesz jak będziesz taki cały sztywny.

Post Wysłano: 03 cze 2025, 19:08

Użytkownik

Użytkownik

pompuję się? bo wytykam wam, że nie każdy amcar przyjechał do kraju jako rozwalony szrot? że można spotykać się i robić dobro dla innych, nie upijając się do zgonu? bo odpowiedziałem na przytyk do nicka tym samym językiem? mam totalnie wywalone co o mnie inni myślą, ważne bym ja miał czyste sumienie. i nie opowiadaj mi tu jak 20 lat tu siedzisz, bo byłem tu gdy jeszcze prawofotelowcami większość z was była. pozdrawiam, miłego dnia. w tej niby lepszej Polsce :)

Post Wysłano: 03 cze 2025, 19:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
pompuję się? bo wytykam wam, że nie każdy amcar przyjechał do kraju jako rozwalony szrot?

My to wiemy mośku!! :)
Cytuj:
że można spotykać się i robić dobro dla innych, nie upijając się do zgonu?

Już to wcześniej napisałem. Szanuję takie zachowanie. Nikt tego we wcześniejszych postach nie negował. Sprawdź.
Cytuj:

bo odpowiedziałem na przytyk do nicka tym samym językiem?

Przyznam. Ciućmok mógł dać te zdanie w tagi [joke]

Cytuj:
I nie opowiadaj mi tu jak 20 lat tu siedzisz, bo byłem tu gdy jeszcze prawofotelowcami większość z was była.
No tu Cię poniosło, ale nie przeszkadza mi to :)
My znamy się od lat, Ciebie za tym nickiem nie znamy. Ale skoro my byliśmy prawofotelowce to musisz być w wieku Krzyśka co najmniej (Cyryla).

Jeszcze żeby kieras zaczął tu dymić to mamy początek weekendu we Wtorek

Post Wysłano: 03 cze 2025, 19:36

Użytkownik

Użytkownik

liczyłem, że zrobimy jakąś gooownoburzę, ale nie wyszło. szkoda... :)

Post Wysłano: 03 cze 2025, 19:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Gdybym umiał z prawego fotela w tagi to bym dał. Nie pomyślałem że ktoś nie ogarnie. Co do swojego nicku to oczywiście że się nie obrażam wręcz przeciwnie gdyż geneza jego powstania nie ma nic wspólnego z negatywnym znaczeniem. A że obywatel na każde zdanie reaguje jako atak w jego kierunku to już jego jednostka chorobowa

Post Wysłano: 03 cze 2025, 20:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Andrzej wielki R wam wszystko pod dom dostarczy, rozbite czy w całości-oboketnie :D a jak się dobrze ułoży to podjedzie lohrą w podwójnej obsadzie :mrgreen:

Post Wysłano: 04 cze 2025, 0:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tylko najpierw skończy składać meble z ikeły i kłaść kostkę ze szwagrem :mrgreen:

Post Wysłano: 04 cze 2025, 4:34

Użytkownik

Użytkownik

Sprzedam opla. :D

Post Wysłano: 04 cze 2025, 19:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...
Dobra to kręcimy inbę dalej.
Co tam pomodzileś w tym mustangu?
Seria, czy jakaś inwencja twórcza?
Ja poprosiłem synka żeby nagrał palenie kapora
https://youtube.com/watch?v=UQYOLkN5ue8

No to jest moc cholera. Pali kapcia jak głupi. Wątpię żeby takim mustangiem tak spalić kapcia.

Ps: stara się nie zna na żartach

Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 21:15 przez dies_nefastus, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 04 cze 2025, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Pomyśleć że to wszystko tylko dlatego że napisałem że byłem pierwszy raz na zlocie aut amerykańskich :lol: You welcome boys :lol:

Post Wysłano: 04 cze 2025, 20:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Cytuj:
Pomyśleć że to wszystko tylko dlatego że napisałem że byłem pierwszy raz na zlocie aut amerykańskich :lol: You welcome boys :lol:
@lkvtomek w piątek znowu jadę na twój rewir.

Post Wysłano: 04 cze 2025, 21:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Trzeba było nie jeść tego nietoperza ze wścieklizną!

Post Wysłano: 05 cze 2025, 9:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Cytuj:
Chollera, ja nigdy nie byłem :( A amcarów miałem już kilka (3 x GM Trucks, 1 x MOPAR)... No nic, może następnym pojadę! :wink:

Strona 3549 z 3553 [ Posty: 71050 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13547 3548 3549 3550 35513553 Następna