Cytuj:
Czyli u ciebie bez zmian,nie znam się ale wypowiem się.Takie masz motto życiowe
W przeciwieństwie do ciebie to akurat na tematy na których się nie znam to się nie wypowiadam...Widziałem, że stoi Scania to grzecznie zapytałem a ty z ryjem na mnie. Ty na prawdę masz coś z głową...ciekawe komu forumowicze przyznają rację?
Gdzie, jak nie u źródła miałem pytać? Jakbym miał kontakt do twojego brata to prędzej bym do niego zadzwonił.
Cytuj:
A jak się coś nie podoba to do Będzina teoretycznie daleko nie masz.
Po burdelach się nie szwendam, a jak będzie taka potrzeba to cię poinformuję bo nawet nie wiem gdzie cię szukać
Cytuj:
A ból dupy że działam z bratem masz po prostu niesamowity.
A działaj sobie z kim tam chcesz, lata mi to...zgadnij koło czego?
Cytuj:
Tak się interesujesz cudzym życiem
Skoro na forum publicznym ujawniasz fakty ze swojego życia prywatnego, to się nie dziw że ktoś coś pamięta...
Kreujesz się na nie wiadomo jak wielkiego przewoźnika, chcesz od Nasierowskiego i Tkaczyka lizingi przejmować, a oni w przeciwieństwie do ciebie lizingi dostali
Cytuj:
(...)a nawet nie wiesz że od marca 17roku jestem współwłaścicielem potwierdzonym aktem notarialnym.
No to jak to w końcu jest? Niedawno pisałeś, że nie dostałeś "na siebie lizingu", a tu nagle jesteś współwłaściciel? Coś tu się kupy nie trzyma... Napiszę ci takie mądre słowa: żeby kłamać, to trzeba być bardzo inteligentnym i mieć zaj3bistą pamięć
U ciebie brakuje i jednego i drugiego