[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1951 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1951 z 3559 [ Posty: 71162 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11949 1950 1951 1952 19533559 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 gru 2017, 10:03
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Wszędzie takie bzdurne i bezsensowne komentarze znajdziesz.

Ja swoją informowałem, że mogę dzisiaj się spóźnić na rozładunek bo muszę 45h zrobić (o czym informowałem na początku ubiegłego tygodnia). To stękać zaczęła, że ona zapomniała, ładunek podjęty i w ogóle kary itd. Ona musi do szefa zadzwonić co on o tym myśli i czy wyrazi zgodę, żebym wcześniej jechał. Nawet zgoda papieska mnie nie ruszy i pojadę po 45h.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 04 gru 2017, 11:18

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Czekam na chińskie żarcie w Natolinie pod Łodzią. Chciałem po Seczuańsku, tylko nie taki ostry jak zawsze, tak żeśmy gadali z Chinką, że w sumie nie wiem co zamówiłem.

Zobaczymy co przyniesie.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 04 gru 2017, 12:26

Niektórzy są na serio od pługa oderwani.Litwin stanął wzdłuż mnie ( centralnie na przejeździe) i jak go obudziłem to stwierdził , że on jeszcze 4 godziny pauzy ma i nie odejdzie.Na gadce się skończyło :lol:
Ostatnio jakiś tępy wuj litewski we Francji na rondzie pauzę kręcił z zaciagnietymi firankami.

Post Wysłano: 04 gru 2017, 13:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Rzucam wszystko i idę na swoje.
TIR już gotowy:
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201712 ... 26a4d7.jpg[/img]

/mobil

Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

A te lampki to ori masz bo wiesz fanatycy enelstajlu cię zjedzą.

No przełamuję się do Tapatalka. Póki co nawalone wszystkiego i jakoś mało to przejrzyste no ale spróbujemy.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

#BigosLover

Post Wysłano: 04 gru 2017, 14:01
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Ja za to nie pamiętam kiedy ostatnio raz forum otworzyłem na normalnej przeglądarce :D

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 04 gru 2017, 16:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Sukcesów ciag dalszy

Po wyciagnieciu wtrysku okazalo sie ze peknieta glowica czyli stalo sie dokladnie to samo na tym samym cylindrze co 3tyg temu

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 04 gru 2017, 20:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ja tez , się do taptalka przyzwyczaiłem. Zawsze pod ręką, jak ogarniesz to potem się nie chcesz do przeglądarki wrócić .

To jakoś licho naprawili ze stało się to samo w tym samym miejscu .

Post Wysłano: 04 gru 2017, 20:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Sukcesów ciag dalszy

Po wyciagnieciu wtrysku okazalo sie ze peknieta glowica czyli stalo sie dokladnie to samo na tym samym cylindrze co 3tyg temu
Kiedyś za komuny w naszej fabryce Fiata zrobiono badania czy awaryjność pojazdu ma zwiazek z dniem montażu i wyszło ze najbardziej [wycenzurowano] auta wychodzą z poniedziałkowej pierwszej zmiany :D i tu teraz innego wytłumaczenia nie widze koluniu

Post Wysłano: 04 gru 2017, 20:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jutro o godzinie 21.55( 05.12.2017) Magazyn Ekspresu Reporterów , kontynuacja materiału o spółkach Schnaider,Duda,Pax,PKS,Fredrich.

Post Wysłano: 04 gru 2017, 21:30

Spotkał się ktoś z kamerą martwego pola do Volva Fh4? Jakiś taki zintegrowany gadżet, nie oddzielne urządzenie kompletnie.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Taki wymalazek daf dojedziesz ale fuksem.
Wszyscy sa w szoku ze tydzien po wymianie glowicy i wtrysku na 6 cylindrze znowu jest to samo do roboty. Ale tak jest jak zamiast szukac przyczyny usterki to wymieniaja czesc i jechac dalej. Zostalo 9 miesięcy gwarancji ciekawe ile wyryskow i głowic jeszcze wymienimy

Post Wysłano: 04 gru 2017, 22:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Mnie się spiendrolił Mercedes. Wiedziałem że coś nie tak, bo spaliny było czuc w wewnątrz. To dziś pod lidlem raczyłem się nachylic nad maską, no i mam co w poprzednim. Wydmuchało uszczelkę(podkładkę) pod wtryskiwaczem. Zaś wycieczka do Bolesławca.

/mobil

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Taki wymalazek daf dojedziesz ale fuksem.
Wszyscy sa w szoku ze tydzien po wymianie glowicy i wtrysku na 6 cylindrze znowu jest to samo do roboty. Ale tak jest jak zamiast szukac przyczyny usterki to wymieniaja czesc i jechac dalej. Zostalo 9 miesięcy gwarancji ciekawe ile wyryskow i głowic jeszcze wymienimy

Do żyda z nim zanim gwarancja się skończy . Te Dafy to XF'y ? Bo jeżdzę jednym nalatane 85kkm i narazie nic się nie dzieje .

Post Wysłano: 04 gru 2017, 23:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak jak Kermiter pisał , musiał zjechać z taśmy w poniedziałek na pierwszej zmianie [emoji23]. Ogolnie to tylko Jelcz ale są dobre egzemplarze . A te pierwsze wiadomo choroba wieku dziecięcego . W 105 Tkach na początku tez były problemy. Później poprawili i dobre auta szły. Takie czasy , nie ma czasu na testy. Wiec testują posiadacze... w volvie wyszły akumulatory . W każdym coś jest do poprawki.

Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:

nie to żebym się znal ale mi tu śmierdzi jakimś krzywym blokiem :|

Post Wysłano: 05 gru 2017, 5:05
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Poniedziałkowa porażka, stanęliśmy z Mońćką na obiad...
NIE polecam Scarabeusa pod Zduńską Wolą, takiego syfilisa w ładnym opakowaniu dawno nie jadłem...
Na start żurek na pół, oki... ciepła kajzerka, zupa taka dość, wszystko fajnie podane...

I drugie danie :(
Młodej placek po węgiersku masakra, nie dość że robiony z fixa, to spalony i podgrzewany, w sosie zamiast mięsa grube kawałki marchwi i selera :lol:

Dla mnie wszedł jak zawsze schabowy z frytkami... surówki na świeżo, frytki ok, dobrze usmażone, ale schabowy.... może mięso świeże, ale pieczone na starym oleju, było czuć w panierce inne dania i wrzucony na zimny olej, bo wszystko było opite olejem...

Jedyny plus to taki, że wszystko podane schludnie i czysto. Kelnerki też nawet miłe, ale nie urodziwe...
Nie stanę tam już never...

Post Wysłano: 05 gru 2017, 9:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

To chyba się zepsuli na jakości . Jak pamietam to zawsze mi tam jadło pasiło.

Jadę sibie spokojnie a tu na CB pytają czy ten reportaż na 40 ton o gościu ci dał magnes żeby ratować wyłącznik to o mnie bo auto bliźniacze . Noc była , mógł nie zwrócić uwagi na detale [emoji16]

Post Wysłano: 05 gru 2017, 11:12
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Każdy z DAFów miał swoje problemy pierwszych egzemplarzy. 95XF miał urywające się tłoki bo okazały się o błędnych wymiarach. W 105tce słynne olejarze to i teraz coś wyszło w nowym.

Niedawno od mechaniora "naszego" wyszła po odnowie blacharskiej 105tka z 2006 roku. Solówka, zabudowa pod kontener z przebiegiem 1 978 000km. Niby wtryski od nowości i bez regeneracji. Oczywiście teraz wygląda ładnie ale jak odpalili to moje padło to klekot z wyjącym mostem a tam cicha i równiutka praca silnika. Byłem w zajebistym szoku.

No to widzisz Ociu, dobrze Ci nie poleciłem ale do tej pory było git. Ale kiedyś też pamiętam, że jakiś gość skarżył się na sfermentowaną surówkę z marchewki. Jednak do tej pory ja nie narzekałem. A co do kelnerek to chyba jakaś specjalna obsada dla Ciebie, żebyś się przy swojej starej na młode dupy nie oglądał :D bo ja tam za każdym razem trafiałem na niezłą dzidę za ladą. Aż by ją tknął. :P

#BigosLover

Post Wysłano: 05 gru 2017, 11:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak odbieralem w tamtym roku nowego e6 to po 15tys bylem na sprawdzaniu ramy bo strasznie opony cial. Wtedy kierownik serwisu powiedzial ze jak te.nowe dafy dociagna bez powazniejszych usterek 300kkm to bedzie sukces

U nas tez byly egzemplarze które robily 500kkm bez problemow potem odrazu profilaktycznie sprzeglo robione i smigaja dalej

Co do skarabeusza bylem na poczatku roku i jakos mnie tam nic nie urzeklo. Slyszalem opowiesci jak to tam dobrze karmia a jakos szalu nie bylo.

Bauer sa takie niewiasty ktorys bys nie tknal ??

Strona 1951 z 3559 [ Posty: 71162 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11949 1950 1951 1952 19533559 Następna