[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1902 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1902 z 3557 [ Posty: 71133 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11900 1901 1902 1903 19043557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 07 lis 2017, 13:02

Cytuj:
Cytuj:
Więc pewnie na specjalnych warunkach, szybszych terminach będą robić, żeby się powiodło
I teraz się zastanawiam, czy ten ból dupy, że pajacują na jutubie był słuszny :D Bo jak na moje, zarabiać lepiej na tej samej robocie co inni, a do tego na boku dorabiać kasę na jutubie, reklamie i gimbusach, to całkiem dobry interes.
No pewnie, że jest to biznes, pewnie nie raz i drugą wypłatę mieli z tego, więc czy oni, czy Iwona z punktu widzenia biznesowego to zrobili zajebisty interes.

Tylko ja bym to odwrócił. Nie jest tragiczne, że ktoś robi z siebie błazna, tylko ludzie, którzy bardziej to przeżywają, komentują, żyją tym są w tym momencie dobijający. Ja już parę tygodni temu usunąłem fejsbuki, insagramy i inne społecznościowe syfy i stwierdzam, że był to strzał w 10tkę. Więcej czasu mam dla siebie po prostu.

Post Wysłano: 07 lis 2017, 13:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Cytuj:
Mihu, może byś na takiej trasie zrobił test tego nowego DAFa 450? A nie tam liche 15 ton :)
P.S.
Ile dostaniesz rabatu na nowego Dafa za ten test? :)
Testy robię na takiej robocie, jaką aktualnie wykonują moje wozy. Nic specjalnie nie układam, bo przede wszystkim testuję dla siebie. A co do rabatu to weź sam przetestuj, poproś o wycenę i zobaczysz :wink:

Post Wysłano: 07 lis 2017, 15:01
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Ja tam w roli kierowcy bym widział Nasierowskievo, który aby nie rozjechać dziecka ominął go i przez to pojechał do Kalisza przez Wrocław. Ma to sens...

Zaczytane z internetów.
Dlaczego muzułmanie noszą suknie? Żeby kozy nie słyszały otwieranego rozporka.

:lol:

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 07 lis 2017, 16:04

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
No pewnie, że jest to biznes, pewnie nie raz i drugą wypłatę mieli z tego, więc czy oni, czy Iwona z punktu widzenia biznesowego to zrobili zajebisty interes.

Tylko ja bym to odwrócił. Nie jest tragiczne, że ktoś robi z siebie błazna, tylko ludzie, którzy bardziej to przeżywają, komentują, żyją tym są w tym momencie dobijający. Ja już parę tygodni temu usunąłem fejsbuki, insagramy i inne społecznościowe syfy i stwierdzam, że był to strzał w 10tkę. Więcej czasu mam dla siebie po prostu.
No owszem, też mam większą bekę z oglądających trudne sprawy i komentujących to, niż producentów takiego badziewia.

Post Wysłano: 07 lis 2017, 16:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cytuj:
Ja tam w roli kierowcy bym widział Nasierowskievo, który aby nie rozjechać dziecka ominął go i przez to pojechał do Kalisza przez Wrocław. Ma to sens...
:lol:

A z Tobą jabson, nie ma nawet co już dyskutować, bo szybciutko post edytowałeś i napisałeś coś innego niż było. :mrgreen: Widzę, bardzo Cię to ubodło, zdanie na temat firmy w której jesteś jakimś podrzędnym kierownikiem z której nawet wspominany Rajmi spier*olił. :] Czy swoje zdanie opieram na plotach i domysłach? Tu Cię zmartwię bo nie. Ale zauważyłem, że Ty tak masz. Wszędzie jest zayebiście póki sam nie odejdziesz. 8) Wszystkiego dobrego koluniu, przyprowadzania nowych aut i więcej jeleni za 3700zł. :)

Post Wysłano: 07 lis 2017, 17:06

Cytuj:
Barlinek -> Wrocław -> Kudowa -> Praha -> Ć. Budziejowice -> Sattledt z 24 tonami na plecach - spalanie (z komputera): 40l/100 km. Temperatura 4.5 - 10 st.C, połowa trasy w deszczu :)
Gdyby ktoś u mojego byłego pracodawcy wykręcił taki wynik to by usłyszał następujący tekst: albo nie umiesz jeździć , albo kradniesz :lol:

Post Wysłano: 07 lis 2017, 17:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
A każda inna sytuacja awaryjna kończyłaby sie tak samo: telefon do serwisu i transmisja live na fejsie

Post Wysłano: 07 lis 2017, 17:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Scorpu dla jasności Rajmund był pracownikiem Raben Transport. I skończ już swoje wywody na temat mojej firmy bo ani w niej nie pracowałeś ani nie pracujesz a próbujesz mi coś udowodnić. Wiesz za ile kto pracuje i kto kim jest to co tu udowadniać. Post zmieniłem bo stwierdziłem, że za niemiłych słów użyłem i dyskusja sprowadziła się przez to do zwykłej pyskówki. Tak chciałem być miły i nawet przyznać się do błędu. Rób Pan swoje i obyś nie był podrzędnym kierowca a fachowcem na jakiego się kreujesz.

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 07 lis 2017, 18:05

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
A w tym wszystkim najlepsze jest to że każda Polska spedycja to dziadostwo, przewoźnicy bankrutują, jedynie czego sie idzie dorobić to długów, a jednak ktoś jezdzi pod nimi i maja komu dawać towar na pake
Jak zwykle, brak pojęcia i konstruktywna opinia.

Post Wysłano: 07 lis 2017, 18:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Od Rajmiego to się już odpimpajcie. Był i go nie ma.
A Debet wstawia nowe auta bo je codzień widuje za oknem.

/mobil

Post Wysłano: 07 lis 2017, 19:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Fajna nazwa firmy :D

Post Wysłano: 07 lis 2017, 19:23

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Ja widziałem lepszą "Magnes Transport ", normalnie na masce wywalony napis :) .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Jest też firma krzak transport.

Post Wysłano: 07 lis 2017, 20:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Osobiście wolę nazwy firm z Bułgarii.
Moja ulubiona to Sputnik-96

A taka naj naj to z Łotwy.
Pantera-1
<3

Post Wysłano: 07 lis 2017, 20:33

Użytkownik

Użytkownik

Mnie wczoraj wyprzedziła czeska solówka chłodnia opisana,, C.I.P.A" aż z ciekawości wyguglowałem firmę.

Post Wysłano: 07 lis 2017, 20:34
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Krzak to po nazwisku, gadalim tu o nich nie dawno.

Dziś wyciągali Premiumkę z pola na A4, wczoraj sobie na 167 zaparkowała, z teskową naczepą chyba była, gość raczej usną... zero hamowania nic, myk na prawo i wszystko...

Post Wysłano: 07 lis 2017, 20:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
spalanie (z komputera): 40l/100 km.
Nooo, i sprawa się wyjaśniła: filtr powietrza ma przejechane ok. 140 tys km :) Tylko jak się to stało, że go nie wymieniłem w sierpniu przy ostatniej obsłudze to nie wiem...:) a oczywiście leży w garażu :)

Złotówa, trzeba być największym choojem, żeby kogokolwiek oskarżyć o nieumiejętność jazdy, albo złodziejstwo itp, tylko później przeprosić nie ma komu. Dlatego ci współczuję, że u takiego cioola robiłeś :)

Post Wysłano: 07 lis 2017, 21:03

Użytkownik

Użytkownik

Wracając do transportowych celebrytów, to śmieszy mnie to jak piszecie o tym ile to oni nie dorabiają na filmikach i reklamach firm. Może Iwona coś zarobiła, ale nie taki Krzysiu czy inny Nasier. To nie są profile o zasięgu Abstrac.huje czy inne kobiece mafashion...

Post Wysłano: 07 lis 2017, 21:18

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

A ja, to jakoś nie chwytam tych celebrytów, ani hejtu do nich kierowanego. Są to są, w sumie tak jak by ich nie było.

A że sobie jakąś tam kasę dostukają, że gimba się tym jara, że idą na swoje. Cóż, każdy chce sobie polepszyć a nie pogorszyć, i w tym celu wykorzystuje to kim, i w jakiej sytuacji jest.

W naszej profesji, uprawnienia, kontakt z zawodem, rozeznanie w sytuacji rynkowej, powodują że każdy może wziąć padło na raciny i iść na swoje.

Czego tu zazdrościć. Racin? Bo kasy w krótkiej perspektywie (do końca leasingu) to raczej nie.
Nie każdy chce brać ryzyko na siebie w zamian za jakieś tam, poyencjalnie większe profity.

Niektórzy wolą żeby ktoś inny płacił Zus i ponosił ryzyko.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 07 lis 2017, 22:08

Użytkownik

Użytkownik

Pojechałem rano na załadunek. Okazało się, że nie ma całego towaru. Załadowaliśmy co bylo i czekamy na ostatnie 3 palety.
5h minęło i palety dojechały. Chciałem dodkręcić pauze na miejscu, ale musiałbym stać do rana , bo bramę na noc zamykają.
Człowiek wkurzony, bo cały dzień zmarnowany. Czas wyjeżdżać i dzwoni spedytor ze spedycji, od której wzięliśmy ładunek i po gadce i wszystkich ustaleniach, pada pytanie:
czy miał Pan założony magnes na załadunku?
Grzecznie odpowiedziałem, że ja nie robię na 2 etaty i za 1,5h zjeżdżam sie pauzować, bo czas pracy się kończy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Strona 1902 z 3557 [ Posty: 71133 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11900 1901 1902 1903 19043557 Następna