[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1850 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1850 z 3555 [ Posty: 71091 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11848 1849 1850 1851 18523555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 paź 2017, 16:11

Cytuj:
(...)Kolejny dowod na to ze tych Dwoch mozgu nie posiada.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Powoli wraca mi wiara w instytucje certyfikujące i nadające uprawnienia. Wraca wiara, że wprowadzają choćby minimalną selekcję.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 16:19

Użytkownik

Użytkownik

Przecież oblewanie egzaminów na CKZ to nic nowego, ludzie zdają często nawet po kilka razy. Jak robiłem KW, to też trafiały się asy, że podchodziły po kilka razy do egzaminów.

W sumie trochę mi się śmiać chce z tej zawiści i radości, że oni nie zdali :D Nie znam typów, ale oglądacie ich filmy, które mają pewnie po kilkadziesiąt minut, cieszycie się z ich porażek, sukcesy próbujecie bagatelizować. Zamiast samemu wziąć się za robotę i przestać zawracać sobie i innym gitarę jakimiś internetowymi gamoniami.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 16:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: mb1844

Z iłowej na 9.10 doszedłem na pierwszego autohofa na 30 za miasteczkiem.nie pamiętam kiedy ostatnio była taka kaszana i na dodatek parkingi w ciągu dnia za....rano ring objeżdżałem, Magdeburg Brunszwik zwezki lewym bo tak to chyba by te 9h na garbsen nie starczyło.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 16:49

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
A nam jakoś poszło. Start chwile przed 22 i z Odenzaalu do samego Świecka odcina :D ciekawie to będzie za miesiąc dla wracających, jak 31.10 będzie zakaz u Niemca, a 1.11 na Polsce :D
Ci co będą wracać zza miedzy, zakaz w kraju nie będzie obowiązywał, ale najpierw trzeba będzie uciec od wroga, a z tym może być problem.
Wyjeżdżam w piątek na robotę, więc wychodzi, że w te dni będę jechał w drugą stroną lub pauzował :)

Post Wysłano: 04 paź 2017, 18:46
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Niektórzy zapierają się, że ich to wszystko nic nie interesuje ale jak jak jakiś kwiatek wyjdzie to informacje na gorąco.

Tkaczyk jest mi neutralny a tego drugiego nie lubię za to jego pyskowanie do mnie. Ale to czychanie, aż komuś noga się powinie to w moim odniesieniu jest nie na miejscu.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:10

Cytuj:
Ale to czychanie, aż komuś noga się powinie to w moim odniesieniu jest nie na miejscu.
E tam przecież dla niektórych nie ma w życiu nic lepszego jak krzywda lub niepowodzenie drugiego człowieka.W naszym fachu często to można zauważyć np.na parkingach , firmach itp gdy ktoś cofa i jest wąsko.Malo kiedy jest ktoś do pomocy ,ale jakbyś w coś przywalił to od razu znajdzie się zgraja z uśmiechem na ustach.Smutne to ale prawdziwe.

Ostatnio zmieniony 04 paź 2017, 19:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Tkaczyk mi sie wyswietla jako propozycja na FB i stad ta znajomosc. A z celebrytow to tylko Iwonka! A na powaznie to Rafał Z. Z Juesej.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Cytuj:
Przecież oblewanie egzaminów na CKZ to nic nowego, ludzie zdają często nawet po kilka razy. Jak robiłem KW, to też trafiały się asy, że podchodziły po kilka razy do egzaminów.

W sumie trochę mi się śmiać chce z tej zawiści i radości, że oni nie zdali :D Nie znam typów, ale oglądacie ich filmy, które mają pewnie po kilkadziesiąt minut, cieszycie się z ich porażek, sukcesy próbujecie bagatelizować. Zamiast samemu wziąć się za robotę i przestać zawracać sobie i innym gitarę jakimiś internetowymi gamoniami.
Popieram kolege, to cos w ten desen jak plotkowanie i obgadywanie sasiadow na osiedlu.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: osobowy

Iwonka i Rafał są okey, też celebryci ale trzymają poziom i umią się przynajmniej wypowiedzieć jak człowiek.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A na powaznie to Rafał Z. Z Juesej.
To coś słabo te "poważnie" :) bo on mieszka w Kanadzie...

Post Wysłano: 04 paź 2017, 19:49

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 22' 660S midlift

Cytuj:
Iwonka i Rafał są okey, też celebryci ale trzymają poziom i umią się przynajmniej wypowiedzieć jak człowiek.
Nomen omen, Iwonka jako jedyna odmówiła „super” spedycji, która kupiła sobie pakiet reklamowy u Nasierowskiego i Tkaczyka.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 20:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
A na powaznie to Rafał Z. Z Juesej.
To coś słabo te "poważnie" :) bo on mieszka w Kanadzie...
Fakt. Ale szeroko pojęte JuEsEj czyli Hamryka ;) plus za czujność ;)

Nie rozumiem fenomenu internetowego ekshibicjonizmu. Ja mam problem z tym żeby tu w temacie Kto Gdzie Kiedy Czym napisać gdzie jadę i co robie. A dzielenie się każdym szczegółem życia w internecie to rzecz nie pojętą. Jeszcze tego zawodowego ok, mniej więcej kumam. Gmiby to lubio. Wiem bo za gowniaka sam se oglądałem zdjęcia tirów w internecie. Ale zjeżdża taki do domu i wrzuca zdjęcia ze spaceru z dzieckiem? WTF!? Kretyn dla mnie.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 20:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Nomen omen, Iwonka jako jedyna odmówiła „super” spedycji, która kupiła sobie pakiet reklamowy u Nasierowskiego i Tkaczyka.
A cóż to za spedycja taki interes zrobiła? HiT transport czy Van cargo? :D

Post Wysłano: 04 paź 2017, 20:30

Lukassz - firma Inco, co zarobi to na winko ;)

Post Wysłano: 04 paź 2017, 20:31
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

duda

Post Wysłano: 04 paź 2017, 20:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Eee, ale ja poważnie pytam.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 21:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A ja uważam, że Nasier to jeszcze psychotesty powinien przejść przy tym egzaminie. Pustak i tani cwaniak jak dla mnie. Ktoś z Was dobrze napisał, że na celebryctwo czas jest, ale żeby się pochylić nad zadaniami i nauczyć kilku wzorów to już nie.
Ja wczoraj w nocy miałem okazję przetestować nowego MANa ojro 6. Manu ja to Manu kabina spoko, bardzo ja lubię od czasu swojego auta. Uroku dodaje dwukolorowy kokpit, nowe radio i ogólne wykończenie wnętrza. Minus za regulację kierownicy. Co na duży plus to skrzynia biegów. Teraz czuć że chce je zmieniać i nie zastanawia się co robić. Reakcja n pedał gazu też o wiele lepsza. Czekam na najnowszego Dafa jak się pojawi we firmie ;)

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 04 paź 2017, 21:48
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Edler albo nagrywanie vloga podczas wypadu ze swoją starą do McDonalda. Rozbawiło mnie to. :)

Muszę dać namiar, czy nie chcieliby zacząć nagrywać ojca Mateusza u mnie na rewirach. Z dnia na dzień coraz lepsze kwaitki opisują w lokalnej gazecinie i w internecie.

Obecnie sprawa 3 latka wielokrotnie gwałconego i katowanego najprawdopodobniej przez portugalskiego opiekuna. Ostatecznie zmarł w szpitalu z uwagi na obrzęk mózgu i jego rozmiękczenie. No karwa łapy same się zaciskają, żeby strzelić w pysk.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 04 paź 2017, 22:26

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Ja mam problem z tym żeby tu w temacie Kto Gdzie Kiedy Czym napisać gdzie jadę i co robie.
:lol: Nie bądź taki skromny. Zdjęciami twoich samochodów sam się chwaliłeś, twój kierowca dokładnie opisuje gdzie jeździcie, a jakby poszperał, to pewnie bez większego trudu znalazłby więcej danych twojej/twojego ojca firmy, a dalej to już prosta droga do znalezienia ciebie, twojej żony i być może twojego dziecka.

Post Wysłano: 04 paź 2017, 23:48
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Jednak Filip a Tkaczyk czy Nasierowski to są dwie różne ligi, gdzie Filip ich kładzie na łopatki :)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Strona 1850 z 3555 [ Posty: 71091 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11848 1849 1850 1851 18523555 Następna