[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1847 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1847 z 3555 [ Posty: 71091 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11845 1846 1847 1848 18493555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 paź 2017, 15:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

No to Saszka wczoraj na A4 pokazał jak wygląda porażka. 0.4 promila i 2 osoby na tamtym swiecie... ładny weekend musieli miec na bazie w SWD.
Swoja droga to jeszcze skasował pierwszego XF106 w Polsce :idea:

Post Wysłano: 02 paź 2017, 15:21

Użytkownik

Użytkownik

Nie siej plotek, nie skasował...

Post Wysłano: 02 paź 2017, 15:34

Użytkownik

Użytkownik

A zabił?

Post Wysłano: 02 paź 2017, 17:38

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Nie siej plotek, nie skasował...
Dokładnie, widać na tym filmie. Sachs jechał pierwszy, potem osobówka i za nimi Migrex i to Migrexem przywalił w osobówkę.

Post Wysłano: 02 paź 2017, 18:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Coś dla Kierownika, można by wziąć za gotówkę prawie nową Paryżanke: http://40ton.net/renault-fabrycznie-mod ... dowlanych/ :)

Post Wysłano: 02 paź 2017, 18:52

Użytkownik

Użytkownik

Brat na weekend robił bigos. Tak mi narobił ochoty, że i u mnie w garze właśnie się gotuje.

Post Wysłano: 02 paź 2017, 19:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Coś dla Kierownika, można by wziąć za gotówkę prawie nową Paryżanke: http://40ton.net/renault-fabrycznie-mod ... dowlanych/ :)
Nie stać mnie na takie wozy...
A taką przeróbkę to sobie zrobię sam, za ułamek kwoty z serwisu.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 02 paź 2017, 20:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Szczyt patologistyki.
Spedycja po tajniacku oddaje importy, a ja szukam po giełdach zleceń dla floty :/

Post Wysłano: 02 paź 2017, 20:08

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Rabeny i inne freshe sresze powinni zamknąć w pi...u za psucie roboty innym ;)

Post Wysłano: 02 paź 2017, 22:37
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Na giełdzie więcej przytną :D

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 02 paź 2017, 22:57

Cytuj:
Szczyt patologistyki.
Spedycja po tajniacku oddaje importy, a ja szukam po giełdach zleceń dla floty :/
Coś koło 20 grudnia ze dwa lata temu, podwójna utknęła w Holandii (wysłała ją drobnica więc i drobnica miała szukać powrotu), wiadomo grudzień, więc całe biuro usilnie czegoś szuka. Nagle na transie miga, że ktoś z erona wystawił dwie częściówki z Holandii :shock: Pytam o co chodzi, cisza w telefonie i "no nie pomyślałem żeby to połączyć, ale już sprzedane".

Wrócili z paletami z GB, fracht za 600 euro z Londynu do Świętochłowic :D

Post Wysłano: 03 paź 2017, 0:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Taka historia vide Waszej dyskusji o organach i krwi...
Kiedyś dawno temu (jakoś w LO) zacząłem oddawać honorowo krew. Było git póki mieszkałem na miejscu z rodzicami. Potem jak zaczęło się tirowanie - brak czasu i ogólnie przerwy w spuszczaniu juchy.
Niemniej jednak - zawsze jak miałem chwilę spokoju - myk do centrum krwiodastwa i pyk myk woreczek krwi szedł do magazynu.
Pamiętam takie dwie historie typu "tell U bro".
Pierwsza to oddanie krwi i pójście od razu na podlaskie wesele. Wytrzymałem z suchą gębą do północy. Bo "słabo", bo "w głowie się kręci"...Ale słaba wola była i zassałem... Efekt był taki, że do rana zostałem sam na placu boju.
Druga sytuacja była trochę odwrotna :)
Poszedłem oddać krew totalnie skacowany po grubym piciu. Sądziłem, że mnie wywalą, no ale ankieta, próbka do badań i woła lekarka do gabinetu... Taki fajny milf. Wchodzę, a ta daje mi fikuśne mydło zapakowane w tiule.
Pierwsza myśl: "zachlałem i teraz wali mi spod skrzydła"... Lipa level milion, na twarzy burak... ale co się okazało. W takim stanie jak przyszedłem - mój fenotyp krwi wprawił ich w taką ekstazę, że pani dochtór dała mi te mydło w formie podziękowań (pewnie sama dostała jako chabor).
W centrum prawie się masturbowali, że taki zapas TAKIEGO fenotypu dostaną (do dziś nie wiem co to :P )
Do dziś jestem w bazie na krew i szpik. A na organy nie pisałem nic bo nie ma co oddawać. Zgnilizna i fenol :D

Post Wysłano: 03 paź 2017, 8:26

W Rozvadovie już cieniutko z miejscami na przygranicznej pompie. Jakieś pojedyńcze trawniki zostały....

Post Wysłano: 03 paź 2017, 8:54
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Wschodnia część PL to już o 12stej w niedziele ciągła, żeby DE wczoraj przeskoczyć... Jechałem z babo na imprezę to duży za dużym szedł po A4, Sośnica była lekko przyblokowana...

Ciekawe jak dziś zwężka na naszej A4 będzie wyglądać... w stronę wroga, jak dorobkiewicze co ich Turki po placu ganiają wytrzeźwieją, kupią polskich konserw i ruszą do arbeitu... w pt ruch był sporawy, dużo ludzi pobrało pewnie wolne na pon, lepiej przecież świętować w PL... :)

Post Wysłano: 03 paź 2017, 10:25

Cytuj:
Rabeny i inne freshe sresze powinni zamknąć w pi...u za psucie roboty innym ;)
Dorzuć do tego "szenkiera" i wymagania, że skoro jadą za gównianą stawkę to muszą być w pierwszej kolejności za/rozładowani...

Sukces w dniu wczorajszym niebywały - wczoraj na S-8 pod Zduńską Wolą wyprzedziłem lulka w tandemie. Na zachód jechał..

Post Wysłano: 03 paź 2017, 12:56
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Wróciłem z sądu. Nie zamknęli. Zostałem przesłuchany i miałem wskazać jak przebiegło zdarzenie ale nie mogłem. Rysunek techniczny jaki dołączyli wskazywał miejsce oddalone o kilkaset metrów dalej a nie miejsce w którym faktycznie miała miejsce kolizja. Zatem wyjaśnień nie było ja ze swojej strony dołączyłem zdjęcia z miejsca kolizji i po 10 minutach byłem wolny.

Ale nie taki sąd zły. Takich laleczek co chodzą w szpilach i czarnych rajtkach w tak dużej ilości dawno nie widziałem. :D

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 03 paź 2017, 12:58

Kamil - było zostać prawnikiem :D
Ale masz rację, jest na czym oko w sądzie zawiesić ;)

Post Wysłano: 03 paź 2017, 13:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
W Rozvadovie już cieniutko z miejscami na przygranicznej pompie. Jakieś pojedyńcze trawniki zostały....
Na pasau armagedon system [wycenzurowano] autohof suben brak miejsc na wjezdzie szlaban automat zeby wyjechac trzeba gonic z buta 300m na shell po ticket za 12e. Kulturalnie wytlumaczylem pani ze ja pojeb... I nie zaplace za 3min ani centa i stoje blokujac wyjazd do 22 wtedy zaplace i pojade. Po godzinie zjawila sie policja z owa pania szlaban otworzyli i kazali spier

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 03 paź 2017, 14:05

Użytkownik

Użytkownik

Dziś czekałem na dostawę lodówki i zmywarki z mediaexpert. Dostawa do cioci, która mieszka 100m dalej. Siedzę w domu i czekam na telefon. Nagle dzwoni majster, co akurat robi tam remont i mówi, że agd przywieźli i trzeba zapłacić.
Przychodzę i pytam chłopa, czy telefonu nie ma i nie mógł zadzwonić, że jedzie. Odpowiedział, że spedytorka nie podała mu takich rzeczy.
Zbytnio się nie denerwowałem, bo zamówiłem sprzęt bez wniesienia, a zanim przyszedłem, to wszystko było w domu :)
Dałem chłopakowi na przysłowiowe piwo i chyba każdy zadowolony.

Strona 1847 z 3555 [ Posty: 71091 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11845 1846 1847 1848 18493555 Następna