[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1803 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1803 z 3557 [ Posty: 71128 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11801 1802 1803 1804 18053557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 28 sie 2017, 19:39

Cytuj:
A nasi trzęsiawki dostają na myśl o promach z Holandii, jeszcze jak nocą płynie to pół biedy, ale jak mają płynąć w trakcie dnia to nogami i rencami się zapierają, że pociągiem też zdążą :D
To dziwne. Może tak lubią jazdę że kilometrów im żal. :mrgreen:
Długi prom piękna sprawa. Pojesz, wyspisz się, pauza jak złoto wychodzi i ciapakow nie ma :) No i booking zawsze robotę pozwala zaplanować.
Do Dover, Calais jedziesz i g*wno zaplanujesz bo nigdy nie wiadomo co się tam będzie odwalalo :)

Post Wysłano: 28 sie 2017, 20:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Niecierpliwi... :wink: Napisałem wyraźnie-jak wrócę z trasy.Dopiero drugi tydzień mi się zaczął,do piątku niedaleko... :mrgreen: W weekend wrzucę tego scana.Tylko nie spodziewajcie się tam kwot 17tys,bo chyba nie wszyscy ze zrozumieniem przeczytali cały wątek... :> Ja nie jestem inni-jak powiedziałem,tak zrobię :)

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 28 sie 2017, 20:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Muszę kupić dwa dobre kable hdmi, bo niby to przez nie amplitiner Yamaha wariuje.

I tak, czy to w ogóle możliwe że przez kabel hdmi za 70zl jest problem ze zanikjacym dźwiękiem, i czasem snieżącym obrazem?

Czy to możliwe żeby jeden kabel audioquest 2m kosztował 200zl? Bo muszę kupić dwa.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 28 sie 2017, 20:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Tak, miałem taki problem z podłączeniem laptopa do TV. Tyle, że wymieniłem kabel marki kabel na Vivanco z pozłacanymi końcówkami z marketu i pomogło, choć jest dużo tańszy od takiego Audioquesta, jak już chcesz mieć absolutną pewność co do kabli to weź polskiego Prolinka i też wyjdzie pewnie połowe ceny. No chyba, że ta Yamaha jest jakaś hajendowa to układy korekcji bardzo mało dodają od siebie celem wierności do źródła to wszystko być może, że potrzebują idealnego sygnału.

Ostatnio zmieniony 28 sie 2017, 20:51 przez Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 28 sie 2017, 20:49

Cytuj:
To dziwne. Może tak lubią jazdę że kilometrów im żal. :mrgreen:
Długi prom piękna sprawa. Pojesz, wyspisz się, pauza jak złoto wychodzi i ciapakow nie ma :) No i booking zawsze robotę pozwala zaplanować.
Do Dover, Calais jedziesz i g*wno zaplanujesz bo nigdy nie wiadomo co się tam będzie odwalalo :)
Ja Ci powiem tak, jak robiłem w Eronie i pływaliśmy non stop Hoekiem, albo innymi wynalazkami (P&O do Hull, Dfdsy czy nawet CLDN) to dla mnie fakt, że auto wchodziło na prom i wychodziło z pełnym czasem był zajebisty. Wiesz ile kierowca będzie miał czasu, zaplanujesz coś, ryzyko, że coś się [wycenzurowano] było niskie (jedynie Angole i ich nocne przebudowy dróg dawały w kość).

Natomiast tutaj jak mają płynąć w środku dnia to nigdy nie pośpią i potem musze słuchać jak nikt im życia układać nie będzie. Wolą jechać na kołach i po prostu normalnie pospać bo tylko o to chodzi.

W sumie to mi to pasuje, od kilometra mamy płacone :D

Post Wysłano: 28 sie 2017, 21:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Nie wiem jak może być problem z przesyłem sygnału cyfrowego jeśli kabel nie ma jakichś mechanicznych uszkodzeń. Proponuje popróbować z innymi kablami(na podmianke od sąsiada) niż pakować 200pln w kawałek miedzi ze złotą końcówką.
Używam sprzętu(audio) Sony i kabli z Lidla(hdmi i optycznych) bez najmniejszych zastrzeżeń.

/mobil

Post Wysłano: 28 sie 2017, 21:27

Użytkownik

Użytkownik

Był dzisiaj na kajakach.... Świeże powietrze, woda, ale ręce i 4 litery - oesu. Patrzę w maila, 20.10 korekta grafiku na jutro, zamiast szybkiego wrocławia Wałbrzych i Milicz , geniusze.
Porażka? Babeczka, prowadząc z telefonem w ręku "zagapiła się" i potrąciła przyjaciółkę, gdy ta przechodziła przez pasy. Zerwane więzadła, złamana kość strzałkowa i pogruchotany nadgarstek. Szkoda gadać :/

Post Wysłano: 28 sie 2017, 21:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dzisiaj zetknąłem się z patologią krajową jakiej dawno nie widziałem. 210 km,z czego 180 z ładunkiem a to wszystko w jedyne 14.5 godz. Jutro rano produkcja stanie,wielotysięczne kary się posypią ponieważ nie dojadę na rozładunek o czasie.

Post Wysłano: 28 sie 2017, 22:47

Użytkownik

Użytkownik

Jumas, ja długie promy również miło wspominam. Zawsze o czasie, kajuta, dobre jedzenie.
Z Calais to się dobrze nocą pływa, jeśli emigranci nie odstawią szopki.
Za dnia nigdy człowiek nie jest w stanie przewidzieć, którym promem popłynie.
Problem taki, że gość płaci od frachtu, a ja wolałbym podstawę + dietę :)

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 29 sie 2017, 9:26

Tak jakby ktoś roboty szukał i w 6 i 7 nie wierzył :
https://zapodaj.net/a114110069476.jpg.html

Post Wysłano: 29 sie 2017, 10:35

Użytkownik

Użytkownik

Cysterny to trochę inny temat, a i wyższe zarobki zrozumiałe.

Post Wysłano: 29 sie 2017, 10:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Przeglądam z nudów olx, 6 to już na busach dają w mojej okolicy... https://www.olx.pl/m/oferta/pilnie-kier ... b7fab885c8

Post Wysłano: 29 sie 2017, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

" bez zobowiązań alimentacyjnych(komornika)" - cenna uwaga :)

Post Wysłano: 29 sie 2017, 16:49
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

W ogłoszeniach to można co najwyżej ZAOFEROWAĆ wynagrodzenie. Po drugie, jeśli są firmy gdzie można dobrze zarobić to należy się cieszyć bo coś w tej kwestii się zmienia na lepsze. Jednak zaobserwowałem, że tam gdzie można dobrze zarobić, to jednak wspomaganie rzepem w postaci rozładunków czy załadunków dość często się zdarza, wielka gonitwa, ciągłe.monitorowanie nas i rozliczanie co do ostatniej minuty, potrącanie z wypłaty za byle co. Nie uogólniam do wszystkich firm ale w sporej części przypadków tam gdzie mówili o znacznych zarobkach tam pojawiała się jedna z wymienionych wyżej rzeczy.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 29 sie 2017, 17:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W kwestii wynagrodzeń niektórzy pracownicy powinni jeszcze oprócz oczekiwań umieć dać coś od siebie. To, że dzisiaj praca szuka pracownika nie może oznaczać, że pracodawca ma zatrudniać jak leci i płacić tyle ile sobie ktoś zażyczy a potem albo szukać auta po parkingach albo zgłaszać szkody do ubezpieczyciela w skrajnych przypadkach. Są też tacy pracownicy których warto docenić i płacić wynagrodzenie adekwatne do realizowanych obowiązków.

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 29 sie 2017, 18:07

Użytkownik

Użytkownik

Byłem dziś zrobić psychotesty, bo myślałem, że mi się skończyły. Po powrocie okazało się, że miałem ważne do połowy września :)

Post Wysłano: 29 sie 2017, 18:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Januszowa Magnolia

Dzisiaj fajna sytuacja. Dobiłem do Unny idę z papierami i Polak zapomniał już naszego języka, tylko niemiecki. Blachy widział, mnie kojarzy bo zawsze mnie zdejmuje. Ogólnie to bym nie wiedział że to Polak ale jakoś na poczatku miesiąca poprosił mnie abym się sam rozładował bo on mnie najwcześniej za 2h weźmie. Ok, kajne problem, paleciak elektryczny, 33 pal i 2,8t. No ale najwidoczniej tylko wtedy przypomniał mu się ojczysty język bo dzisiaj już ani słowa.

Post Wysłano: 29 sie 2017, 18:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Cytuj:
Był dzisiaj na kajakach.... Świeże powietrze, woda, ale ręce i 4 litery - oesu. Patrzę w maila, 20.10 korekta grafiku na jutro, zamiast szybkiego wrocławia Wałbrzych i Milicz , geniusze.
Porażka? Babeczka, prowadząc z telefonem w ręku "zagapiła się" i potrąciła przyjaciółkę, gdy ta przechodziła przez pasy. Zerwane więzadła, złamana kość strzałkowa i pogruchotany nadgarstek. Szkoda gadać :/
Niech koleżanka szuka dobrego papugi i rwie z głupiej baby ile się da odszkodowania.

Post Wysłano: 29 sie 2017, 18:47

Korzystając z okazji zrobiłem sobie dzisiaj wycieczkę rowerową po Genewie.Wszystko ładnie , pięknie tylko temperatura mogła by być niższa.

Post Wysłano: 29 sie 2017, 19:28

Użytkownik

Użytkownik

Andy, z tym nie będzie problemu, z reguły jest pyskata i walczy o swoje, także myślę, że da rade, najważniejsze że nic więcej się nie stało.

Mnie jednak zadziwiają ludzie. Dzisiaj wypadek na krajowej 5 w Krynicznie, policja kieruje objazd. Na dwa zestawy idziemy na Milicz, droga wąska, nagle jebudu. Zahaczyłem rogiem naczepy o gałąź grubości pięści, poleciała między konia, a naczepę. Chcąc ją wyjąć, drze się na mnie baba, że niszczę JEJ drzewo. Stała na swoim podwórku, po przeciwnej stronie, na której było drzewo. F*ck logic... :roll:

Strona 1803 z 3557 [ Posty: 71128 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11801 1802 1803 1804 18053557 Następna