Rodiak jak masz możliwosć to wrzuć te zdjęcia z checią je przejrze. Jak będziesz je robił to jeżeli to nie bedzie problemem, zrób ich mozliwie najwięcej a szczególnie funkcj mieszkalnych, wszystkich łóżek, schowków - pod łóżkiem, nad szybą, lampek, rozkładanych stolików no wszystkiego przydatnego do życia w trasie, fajnych rozwiązań. Dzięki za zdjecia które dodałeś...
Kolego Kastyk może kiedyś jeszcze usiądziesz za stery Volvo to wtedy bedziesz miał porównanie...z szacunkiem ale skoro mówisz ,że to było tak uciążliwe, że dwukrotnie odwiedzałeś warszat to wydaje mi się, że nie umkneło by to uwadze czujnych kolegów z forum...Po drugie wydaje mi się, że Volvo jest firmą na światowym poziomie i pomimo wad i zalet tych pojazdów nie dopuściłoby do takiej ewidentnej wpadki...następna rzecz, że Volvo bardzo dba o bezpieczeństwo i tak fatalne prowadzenie bylo by plamą na honorze... Co do zdjęcia to dzięki, szkoda, że tylko jedno...po tym Dafiku Ci zostalo
O rozwiązaniu umiejscowienia tego łóżka w Scani 4 słyszałem dużo negatywów jak i pozytywów...mysle , że jest tak jak Paźdź napisał, gdyby to było rozwiązanie uznawane przez większość to zarówno w R-ce jak u innych producentów pojawiloby się również...Widocznie większość była przeciw...co oczywiście nie oznacza odgórnie, że jest złe bo wielu osobą może się podobać...a na pewno jakieś plusy ma, wszystko zależy od upodobań