Cytuj:
Wczoraj widziałem różowego XF95, z plandeką Braas'a, na rosyjskich blachach, oczywiście oklejony nadal, nie dam głowy uciąć ale w 70% rosyjskie numery rejestracyjne, przyspany byłem to mogłem się machnąć.
Zgadza się. Auto poszło na wschód. Na 90% niebieski xf95 też już poszedł do żyda i zostały tylko 105-tki. Z Magnumek została czerwona Dxi, ale będzie do sprzedania i Biała Dxi. Do tego Iveco i Man.
Dam parę nowych fotek
Dostałem wiadomość, że Dafik wraca z trasy i bd niedaleko mnie w Opoltransie po części, więc podskoczyłem porobić parę fotek.
Teraz parę fotek z bazy. Fotki stare bo były robione zaraz po sprowadzeniu białej Magnumy. Mam jeszcze nowsze fotki nowego biura, nowej firanki itd. ale muszę zrzucić, więc pokażę je później.
Niebieskiego Dafa jak już pisałem prawdopodobnie nie ma, ale nie jestem pewny na 100%. Na 3 fotce pod chłodnią podpięta jest jeszcze nasza Madzia, a czerwony Daf to auto zastępcze.
W Magnumie montowana była osłona przeciwsłoneczna.
Na ostatniej fotce Madzia, która również sprzedana.
Na koniec starsza fotka. Sygulka pożyczał od nas naczepę i fotka ze wspólnego wyjazdu od nas na Master Trucka w tym roku.
I nieraz u Sygulki pojawiają się auta zastępcze/na testy, więc niektóre widziane (najczęściej te nie oklejone) mogą nie być jego.