Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 cze 2011, 16:32

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Renault Master

W dniu dzisiejszym również przejeżdżałem przez Jełową . Na placu 3 Dafy XF 105 i Białe Magnum .
A co najlepsze !! Bordowa SCANIA R TopLine na Xenonach z niebieską naczepą SYGULKA . Widać że była świeża . Kręciło się wokół niej kilka osób . Drzwi miała pootwierana i zadawało mi się że na fotelu pasażera była folia .

Post Wysłano: 13 cze 2011, 21:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: FH 12 460

Cytuj:
Drzwi miała pootwierana i zadawało mi się że na fotelu pasażera była folia .
Dobrze napisałeś - zdawało ci się.

Post Wysłano: 20 cze 2011, 16:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB Atego

Panowie, widzę fotkę autka pod izotermą TNT, mianowicie, robi ono określone wahadło, czy jak to jest?

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Post Wysłano: 15 lip 2011, 6:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB Atego

Wczoraj widziałem różowego XF95, z plandeką Braas'a, na rosyjskich blachach, oczywiście oklejony nadal, nie dam głowy uciąć ale w 70% rosyjskie numery rejestracyjne, przyspany byłem to mogłem się machnąć.

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 10:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6673959
Samochód: daf xf

Koledzy takie pytanko czy Sygulka dokupił MANa czy przemalował tego białego bo w tym tygodniu mijałem ich firme to stał seledynowy man a ktoś dokręcał seledynowe paleciary do chłodni...
pozdrawiam

Post Wysłano: 21 gru 2011, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 22' 660S midlift

http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 83577617_1
Nowy wózek, wyposażony w orurowanie firmy Symex.

Post Wysłano: 22 gru 2011, 19:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Magnum

Cytuj:
Wczoraj widziałem różowego XF95, z plandeką Braas'a, na rosyjskich blachach, oczywiście oklejony nadal, nie dam głowy uciąć ale w 70% rosyjskie numery rejestracyjne, przyspany byłem to mogłem się machnąć.
Zgadza się. Auto poszło na wschód. Na 90% niebieski xf95 też już poszedł do żyda i zostały tylko 105-tki. Z Magnumek została czerwona Dxi, ale będzie do sprzedania i Biała Dxi. Do tego Iveco i Man.

Dam parę nowych fotek :) Dostałem wiadomość, że Dafik wraca z trasy i bd niedaleko mnie w Opoltransie po części, więc podskoczyłem porobić parę fotek.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Teraz parę fotek z bazy. Fotki stare bo były robione zaraz po sprowadzeniu białej Magnumy. Mam jeszcze nowsze fotki nowego biura, nowej firanki itd. ale muszę zrzucić, więc pokażę je później.
Obrazek Obrazek Obrazek
Niebieskiego Dafa jak już pisałem prawdopodobnie nie ma, ale nie jestem pewny na 100%. Na 3 fotce pod chłodnią podpięta jest jeszcze nasza Madzia, a czerwony Daf to auto zastępcze.
Obrazek Obrazek
W Magnumie montowana była osłona przeciwsłoneczna.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Na ostatniej fotce Madzia, która również sprzedana.

Na koniec starsza fotka. Sygulka pożyczał od nas naczepę i fotka ze wspólnego wyjazdu od nas na Master Trucka w tym roku. :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

I nieraz u Sygulki pojawiają się auta zastępcze/na testy, więc niektóre widziane (najczęściej te nie oklejone) mogą nie być jego. :)

Post Wysłano: 28 gru 2011, 21:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Witam. Właśnie wróciłem od Sygulki i mam troszke info. Scania jednak wzięta na testy. Wczoraj także została wzięta Premiumka na testy. Po nowym roku będzie odbierał z salonu czerwoną Magnumke.

Post Wysłano: 31 gru 2011, 0:30

Użytkownik

Użytkownik

właśnie miałem się pytać o premium a już wszystko wiem. maniek ten seledynowy super ivan 500 też obejdzie w tłoku... a takie pytanko to ile teraz aut ma sygulka?? i czy biały TGX był na testach czy ma 2 te many...??? pozdrawiam serdecznie

Post Wysłano: 03 sty 2012, 17:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
właśnie miałem się pytać o premium a już wszystko wiem. maniek ten seledynowy super ivan 500 też obejdzie w tłoku... a takie pytanko to ile teraz aut ma sygulka?? i czy biały TGX był na testach czy ma 2 te many...??? pozdrawiam serdecznie
Biały był na testach. A co do aut to na pewno jest Czerwona Dxi, ale to E3 to pewnie za niedługo będzie sprzedawana. Potem jest Biała Dxi, Man, 2 lub 3 XF 105 i bodajże 1 lub 2 Stralisy. Jak coś mi wyleciało to później dopiszę, ale chyba to wszystko.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 18:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2251162
Samochód: Man Tga

Post Wysłano: 15 lip 2012, 13:18

Użytkownik

Użytkownik

Sygulka zmienia barwy aut?? i czy to magnum co na internecie znalazłem to nowy nabytek?? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... e7ed0c3aeb

Post Wysłano: 15 lip 2012, 13:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 13663938
Samochód: brak

bardzo mi przypadły do gustu te ciągniki :D tylko szkoda że nie było różowych dafów :U
a ta magnumka to chyba już EEV a tgx E5?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Post Wysłano: 20 lip 2012, 12:56

Użytkownik

Użytkownik

Magnuma NÓWKA miała 170km przejechane a man niecały rok wszystko eev e5

Post Wysłano: 21 lip 2012, 16:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MP 3

a kjak tam robota wyglada orientuje sie ktos?? sory za brak polskich znakow ale klawiatura od wroga...:)

Post Wysłano: 01 sie 2012, 16:23
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Sygułka ma jakąś stałą robote na zachód czy na przerzutach śmiga.Zibi orientujesz się moźe ?

Post Wysłano: 21 wrz 2012, 22:50

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 190.38

ZUS nie płacony. Młody 19 lat jeździ na lewo autami starego i na lipnych papierach na zasadzie dopóki sie nie rypnie. Starzy wolą dać 12 tys. na fanfary i światełka do konia niż na pensje dla pracowników. Jak coś się komuś nie podoba, to szukanie haków i straszenie prokuraturą. Auta myje młody, masz mu za to zapłacić.
Dwóch chłopaków pojechało do Hiszpanii, nie dostali wypłaty na konto od dwóch miesięsy, ciagle ich zwodził, a to mu net nie chodzi, a to nie mógł skoczyć do banku, żeby zrobić przelew, skończyła im się kasa, w domu zony jeśc dzieciom nie miały co, to głodowali. Powiedzieli mu, że nie mają za co żyć, to ich wyśmiał. W końcu spuścili paliwo na żywca to ich kupujący podp... W kraju czekła dyscyplinarka i mocny w mordzie prawnik Sygulki.

Na szczęście trafili na fajnego adwokata, który zaszantażował starego Sygulkę, że na niego też coś mają i od razu miał miękko w gaciach.

Tak więc kołchoz jakich mało. Helfrycz z Dąbrówki to jest gość a nie te...

Post Wysłano: 22 wrz 2012, 0:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Co do roboót Tomku nie wiem. Wiem, że na pewno co nie co z giełdy.
A co do tego co napisał ostatni użytkownik to mam tylko do powiedzenia tyle, że sądząc po dacie rejestracji i braku jakichkolwiek informacji w profilu, że ta "antyreklama" napisana została przez konkurencję. Posty tylko w firmach z okolicy Helfrycza i w każdej negatywne opnie. W dodatku pisze że nie ma nic wspolnego z transportem wiec skad ta wiedza. ;) Wiem trochę jak jest u Sygulki i wiem także na temat Helfrycza, którego tak tu chwali. Pracownicy u Sygulki są którzy jeżdża już kupe lat i nie narzekają. Nie wiem jak płaci, ale gdyby było by tak jak mówi to nie siedzieli by tam tyle lat. Sami oceńcie. U Helfrycza wujek przejeździł niecały miesiac przez podejście szefa i obciążenia za najmniejsze rzeczy kierowcy. U Sygulki przejeździł trochę czasu i nie narzekał.

Post Wysłano: 22 wrz 2012, 20:54

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 190.38

Wystarczy, że znam tych kolesi, co ich orżnął, są z okolic Kluczborka. A reprezentował ich mec. Medyk z Kluczborka. Czy więcej szczegółów ci trzeba?

Post Wysłano: 23 sty 2013, 18:15

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 12

cos cienko opisales swoich kolesi biurs ,zreszta sam jestes cienki,bo szczegółów to widze nie znasz do końca tej sprawy,ale tacy sa anonimowi bohaterzy,ktorzy interesuja sie cudzymi podwórkami i nikogo Sygulka nie orznął.Jestes taki cwany to rzuc nazwiskami tych niby biednych kierowcow,bo ja moge podac do wiadomosci publicznej ich nazwiska.I jeszcze jedno nie oczerniaj ludzi ,ktorych nie znasz bo mecenas Sygulki zaprosi Cie na rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!