Cytuj:
Daniel, tak po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że granatowo-biała, albo granatowo-srebrna kolorystyka wnętrza (np. granatowe firany z białym/srebrnym obszyciem itd.) pasowałaby ładnie do tego błękitu.
Mam chyba gdzieś zdjęcie jakiegoś szwedzkiego Volvo (niebieski metalik), z wnętrzem w takich właśnie kolorach, podeślę Ci później i sam ocenisz
A ja po dłuższych przemyśleniach stwierdziłem, że chyba znowu spróbuję z beżem. Myślę, że beżowe firany fajnie będą wyglądały z zewnątrz z kolorem kabiny. Pożyjemy zobaczymy
Cytuj:
Daniel gratuluje nowego auta.
Będziesz ciągał naczepę tej niemieckiej spedycji
Mam nadzieję że spotkam TGXa tak jak F2000 u siebie
Pozdrawiam i liczę na częste aktualizacje
Tak Tomku, będę ciągał naczepę DBA.
Jeśli będę wybierał się w Twoim kierunku, to na pewno dam znać
Cytuj:
Man piękny w tym błękicie na pewno się wyróżniał na drodze . Skrzynia Comfort Shift czyli automat ?
Nie, manual. Przy drążku skrzyni biegów jest "guziczek", którym można zmienić bieg nie dotykając pedału sprzęgła i nie ukrywam, że bardzo mi się ten patent podoba.
Cytuj:
Albo mi sie wydaje albo ten TGX był na oto moto
Cytuj:
Cytuj:
Albo mi sie wydaje albo ten TGX był na oto moto
Stronę wcześniej:
Cytuj:
Najprawdopodobniej w AC TRUCK w Chełmie
Jakiś czas temu widziałem 3 szt. u nich na placu. Jeszcze jakiegoś wystawiają na Otomoto.
Man-18-440tgx
Zgadza się, był, ale to nie jest ten, który pokazany jest w linku wrzuconym przez kolegę speed291
Cytuj:
Cytuj:
Daniel - wspomniane przeze mnie wyżej wnętrze:
Oczywiście tu jest głęboko "zmodzone", ale kolorystyka myślę że i w twoim by pasowała, jakby ten niebieski zrobić troszkę ciemniejszy.
Pozdrawiam!
Jak już ma robić coś z wnętrzem to niech ten niebieski będzie taki sam jak kolor auta, bo granatowy to w ogóle nie będzie pasował. Biało-blękitne zasłony + jakieś inne dodatki i będzie super.
Cytuj:
IMO niebieski może być nieprzyjemny do "mieszkania", bo jest zimnym kolorem. Raczej jakiś ciepły kolor dominujący, ewentualnie wstawki niebieskie.
Byłem ostatnio u kumpla i miał w pokoju pomarańczowe ściany i niebieskie meble. W praktyce, przyjemne połączenie. Natomiast wiem, że niebieskie ściany nie są specjalnie przyjemne. A im ciemniejsze, tym gorsze.
Mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się co do kolorystyki. Na razie wprowadzam się do auta, być może w środę już wyjadę, a po powrocie do domku będę myślał o wnętrzu
Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa