Dobry.
Mnie to dziwi tylko jedna rzecz. Jak wszyscy są os ra ni tą Konfederacją. Jakby to gorsze było od PiSu, PO, PSLu, Lewicy i reszty bandy razem wziętych. Żadna inna partia tak nie ciśnie po sobie samej jak na Konfe
o co ten strach? Ciagle pier do lą o tym progu wyborczym, że ledwo tyle, więc czym się przejmować, ale mimo wszystko dupa piecze.
Fakt. Z tą aborcją to strzał nie w kolano a w tyłek. Ja tam babie między nogi zaglądać nie chce, i byłbym za tym, że niech się skrobią ile chcą, ich sprawa. Tylko na pewnych zasadach. Jeśli skrobanka z powodu chorego dziecka, altu gwałtu, czy zagrożenia życia matki, za darmo. Ale jeśli skrobanka z tytułu bo ktoś myśli łechtaczką a nie głową to stosownie do cennika proszę płacić.
No to teraz moje pytanie. Czy nie znudziły wam się te mordy, które od 20 paru lat są w tym Sejmie tylko pod inną nazwą partii? Bo ja bym najchętniej się ich pozbył i chciał zobaczyć nowych ludzi, świeżą krew.
Rzygam już tym konfliktem między Pisem a PO, które w radiu czy telewizji do gardeł skaczą ale spójrzcie ludzie na kluczowe głosowania dotyczące naszego życia i gospodarki. Wtedy różnic między nimi nie ma. Głosowania w większości przechodzą za zgoda jednych i drugich, może pojedyncze sztuki się wyłamią. Byli jedni byli drudzy, każdy z nich dokręcał nam śrubę. Tak więc podziękuję i wolę zagłosować w ciemno na Konfe i zobaczyć co będzie. A jeśli się zeszma cą jak Kukiz, to będą to ostatnie wybory na jakie pójdę.
Ciućma, Sławek na początek był w wielu programach i mówił typowo o ekonomi, ale bądźmy szczerzy, ten ciemny lud gó wno z tego rozumie, i sam przed swoim oficjalnym wejściem do polityki przyznał, że przeprasza swoich dotychczasowych odbiorców ale będzie musiał zmienić swoje podejście, bo zauważył, że samo mówienie na sucho o ekonomii nie pozwoli się wybić na scenie politycznej, i to powiedział jako „piątka Konfederacji”, co podłapały media jako ich program, a był to wykład o tym co się w polityce sprzedaje i na czym buduje się zasięgi.gdyby nadal mówił czysto o podatkach i ekonomii pewnie nadal oglądałbym go co najwyżej na YT jako gość u kogoś, nie w telewizji.
Ja wychodzę z założenia, że jak ten kraj przetrwał tyle lat PiS i PO to i wytrzyma Konfe, a ciekaw jestem, czy przy większym poparciu i większej ilości posłów, palma im nie odbije.