Witam, w następnym tygodniu mam egzamin na kat C w Word Poznań i ogólnie mam troszke lęk przed łukiem ze zatrzymam się za szybko lub za późno. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest cos szczególnego na co mogę patrzeć by wiedzieć kiedy się zatrzymać na łuku w Poznaniu? Z góry dziekuje za odpowiedź, pozdrawiam.
Lusterko rampowe przód.widac w nim przód auta.tył obrysowki ....
No właśnie na tyle te obrysowki nie są wystające w egzaminowanych ciężarówkach, nie ma żadnego punktu zaczepienia tam na luku w Poznaniu? Jakis element czy cos?
Do przodu jak jedziesz to na lusterko, jak będziesz cofał to przy zaczynaniu łuku ciężarówka powinna być ustawiona idealnie, wtedy obierz sobie jakiś punkt np. lusterko do latarni czy coś i do tego mniej więcej cofaj
Do przodu jak jedziesz to na lusterko, jak będziesz cofał to przy zaczynaniu łuku ciężarówka powinna być ustawiona idealnie, wtedy obierz sobie jakiś punkt np. lusterko do latarni czy coś i do tego mniej więcej cofaj
Mam nadzieje ze znajde tam jakis punkt, dzięki za pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości