Cytuj:
I wrzuć mu na lato jakieś 18-19 cali.
Ależ są ładne dziewiętnastki
Jak się odkuje lub zedrze te zimówki to tez sobie kupię coś większego na zimę bo te koła mimo ze ładne to auto lekko wyglada jak koleś który nie robi nóg na siłowni
Cytuj:
Panie taka używka to jak nówka [emoji16] zawsze mnie ciekawiło jak to jest, że np roczne auto ze znikomym przebiegiem stoi sobie u dealera do sprzedania. Jakaś wersja demo używana przez salon to ok rozumiem ale jaki inny powód? Ktoś zamawia odbiera, po roku wymienia na nowy?
Auto kupiłem w Upplands Motor a to z Bilia i Hedin bil najbardziej renomowane „prywatne” sklepy z samochodami w Sztokholmie (jak nie w Szwecji), sprzedają na zasadzie partnerstwa z producentami. Sam mam finansowanie i ubezpieczenie od Volvo + gwarancje na 2 lata lub 30 kkm (volvo select) i gwarancje producenta do końca 2020 roku. Auto było odkupione bezpośrednio od Volvo wiec albo to była demowka albo auto kogoś „z góry”. 18 kkm to tez nie tak mało jak za rok jazdy. Choć widziałem przypadek jak 2 letnie XC90 miał ponad stówkę.
Cytuj:
Paczta go jak się kurła wybił za tą zagranicą. [emoji16]
A na forum jest opisany jak wyglądał moj początek w Szwecji i nie zalatywało entuzjazmem
Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk