Panocki ile wycenić taką skrzynkę bawera? 100cm szeroko no i oczywiście kwasiak w całości. Prościutka nie zdezelowana, po polerce będzie wyglądała jak nowa
Taki profesjonalista Pan Sławek a tu masz hahaha
Dokładnie jak Przemek piszesz ma wyobraźnię
Taki był szał ze zabrał tego chłopaka w trasę a tu się porobiło
Można gdzieś to znaleźć w necie jak tamten coś na niego ciśnie czy juz nie ma śladu?
Król dystrybucji znowu cudem jakimś nie jeździ teraz Premiumka, ciekawe jak długo tam pojezdzi
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Panocki ile wycenić taką skrzynkę bawera? 100cm szeroko no i oczywiście kwasiak w całości. Prościutka nie zdezelowana, po polerce będzie wyglądała jak nowa
minimum 1000 złociszy w zależności od stopnia wypolerowania
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Mam skrzynie bewera z tym ze 2komorowa. 1.25m komora plus 0.25m. W obu wysuwane szuflady. Jak wpadl w nie jelen i delikatnie pogial to w zyciu nie widzialem tak bladego reczoznawcy z AC wiec oplaca sie kazda taka skrzynie brac praktycznie w ciemno
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Nie wiem czy nie gadają o tej całej Doris czy jak jej tam co cyckami na fb świeci
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Użytkownicy przeglądający to forum: uminus i 24 gości