Ten co z zbiornika wyrównawczego do termostatu i pompy wody idzie. Taki najgrubszy. Rozerwało go na długości 15cm ani tego pokleić ani nic. Tu jest solidny podjazd jednakże nie katowałem go bo z laminatem jadę więc przypuszczam zmęczenie materiału i oto efekt. Było okey nagle coś syknęło kupa pary dookoła mnie i zara temperatura w górę. Dobrze, że nie zagotowałem klamota.
Ja nie to ze Cię straszę ale miałem to samo tam tylko od banskiej do ruzemberoka między pierwsza druga dwupasmówka i dobrze ze siła rozpędu dowlokłem się na szersze pobocze. I to bym sobie sprawdzał czy nie masz za dużego ciśnienia w zbiorniczku. Bo może to być ustrzelka pod głowicą
Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
A ja od czerwca zaczynam jako biurowy oszukaniec ciekawe ile wytrzymam.
Oho,kolejny. Tylko w natłoku pracy nie zapomnij o forumowych kierowcach tak jak zrobił to Jabson.Rozumiem że w transporcie rąk brakuje do pracy ale ten to przepadł jak kamień w wodzie :O
_________________ "Ja to jestem tradycjonalista,wolałbym rzepa zapiąć niż jakieś promy wbijać' -Król Dystrybucji 2019
Czyżby kolejny kierowca szedł za biurko, zza którego sprawy kierowców wyglądają bezproblemowo, a także większość "problemów" nie przeskakuje linii biurko - spedytor?
A Jabson pewnie przywalony stertą papierów, bo w tamtej firmie uwielbiają, ubóstwiają makulaturę
Też mam nadzieję, że to tylko ten przewód bo może być jak mówisz uszczelka pod głowica albo od sprężarki gdzieś jest przebicie i tłoczy ciśnienie do układu. Lekko poluźnie korek co by takiego ciśnienia nie było.
Ja stoje jakieś 700m od tych wyciągów narciarskich na poboczu.
To która to fyrma teraz będzie najlepsza na świecie?
Mam nadzieję, że dowiemy się w jakiś subtelny sposób
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Z m. Korycin do m. Kościerzyna chciałbym dojechać. Jak najlepiej?
Augustów, Grajewo, Pisz, Mrągowo, Olsztyn i 7 na trójmiasto ?
Czy tak:
Ostrów maz. Później Maków, Przasnysz, Mława...
Byłem dzisiaj pogadać z przyszłym pracodawcą. Miała być jazda z plandeką, a będzie jednak chłodnia. Do tego nowa scania r450 i szóstka z przodu
Czy sukces lub porażka wyjdzie z czasem.
Byłem dzisiaj pogadać z przyszłym pracodawcą. Miała być jazda z plandeką, a będzie jednak chłodnia. Do tego nowa scania r450 i szóstka z przodu
Czy sukces lub porażka wyjdzie z czasem.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Nie żebym dogadywał, ale sustkę to teraz się w koło komina lata...
Użytkownik, jak w mojej krótkiej karierze nie bardzo mogę narzekać na pracodawców.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedy jest dobrze, to zawsze musi się coś spierdzielić.
Widzisz Kierownik, u Ciebie 6 to wkoło komina płacą, a Luksik ma to samo na busiku.
Nie wszędzie jest tak kolorowo jak u Was
Sustke, to słyszę od kierowców że niby zarabiają kierowcy w innych firmach.
Feler taki, że ja tych pryncypałów od tych innych firm na ogół znam, wyciągam tel i dzwonię i pytam jak to jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: uminus i 21 gości