[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1932 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1932 z 3558 [ Posty: 71156 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11930 1931 1932 1933 19343558 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 lis 2017, 22:31

Użytkownik

Użytkownik

Mówisz, że to nie Ty, uznają że to jednak ty, bo winny się tłumaczy.

Gentleman, you made my weekend :lol:

Post Wysłano: 25 lis 2017, 22:37

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Cytuj:
W Rababanie drzwi otwarte. Przyznali nam lizingi, dobieramy aut. Zapraszam ;-)
Do tego co napisał Kolega Kierownik dołożę tylko że od jakiegoś czasu prowadzisz agresywną reklamę firmy x na tym forum dziwię się tylko że administracja na to pozwala (ale to Wasza sprawa, podpis prawie każdy post o tym itp.). Jeszcze jakiś czas temu potrafiłeś napisać w Swoich postach coś o motocyklach, samochodach osobowych, czy ciężarówkach, a od jakiegoś czasu czytam tylko o firmie x więc przyznaj się że działasz w dziale reklamy i Ci ktoś za to płaci bo ja pracowałem w wielu firmach i nie miałem takiego uwielbienia do tych firm. Musisz jedno zrozumieć że taka reklama (i wysyłanie podprogowej informacji)wręcz mnie i wielu innych ludzi odrzuca od danej firmy, więc nie robisz nic dobrego, a szkodzisz wizerunkowi Swojej firmy. Pamiętaj jedno dobra marka zawsze obroni się sama, w dzisiejszych czasach też tak jest. Jeśli faktycznie szukasz pracowników do firmy x to napisz to w ofertach na dole Forum jak Byś nie wiedział. Tego postu nie odbieraj jako ataku interpersonalnego na Ciebie, ani na uwielbianą przez Ciebie firmę x bo nie ma on tego na celu, a to że byś się zastanowił co robisz bo po jakimś czasie może być za późno, chyba że robisz to za pieniądze to jeszcze mogę zrozumieć.
Jak czytam o pobiciu, śmierci dzieci spowodowanych przez umyślne działanie rodziców to mnie po prostu trzepie jak można być takim s....em, aby to zrobić. Jak dziecko dla większości ludzi to największy dar od losu, tylko w takiej patologii tego się nie rozumie.

Post Wysłano: 25 lis 2017, 22:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Do tego co napisał Kolega Kierownik dołożę tylko że od jakiegoś czasu prowadzisz agresywną reklamę firmy x na tym forum dziwię się tylko że administracja na to pozwala (ale to Wasza sprawa, podpis prawie każdy post o tym itp.).
Luzuj. Korniszon nie jest tu z nami od wczoraj, tylko siedzi już parę lat na wc, i wydaje mi się, że jego posty o Rabanie to nic złego.
Fakt, że wciągnęla go praca no ale cóż...
Cytuj:
No offens.(...)
Ty, hipek... czemu ja mam wrażenie, że wszystkie posty które ostatnio tu piszesz to popełniasz na pełnej bombie? :)

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
Ty, hipek... czemu ja mam wrażenie, że wszystkie posty które ostatnio tu piszesz to popełniasz na pełnej bombie? :)

Nie potwierdzam nie zaprzeczam. Ale tak calkiem serio to twe wrazenie bledne jest i nie wiem czym spowodowane moze sytuacjami w jakich mielismy przyjemnosc sie goscic

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 25 lis 2017, 23:56

Użytkownik

Użytkownik

Ja nie wiem czy kara śmierci w wielu przypadkach nie była by dla oprawcy wybawieniem.
Jak sama nazwa "kara", powinna być karą.
Skatowanie dziecka, to jest rzecz nie do ogarnięcia, dla normalnie myślącej osoby, a jeśli nje myśli, to zwykle ma jakieś instynkty samozachowawcze.
Wczoraj jechałem przez Rumunię i było mi szkoda psów przy ulicy co biegają samopasem, a gdzie tu jakieś katowanie bezbronnej istoty w głowie
Świat pędzi ku samozagładzie, bo inaczej tego chyba odebrać nie można.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 26 lis 2017, 0:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Panowie , potrzebuje pojedynczego alusa 22.5x11.75 na przód . Alcoa dura bright .

Bo szukam rozne Allegra i olx i nic sensownego nie ma.

Ma ktoś jakieś kontakty ?

Post Wysłano: 26 lis 2017, 1:12

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
Ja nie wiem czy kara śmierci w wielu przypadkach nie była by dla oprawcy wybawieniem.
Jak sama nazwa "kara", powinna być karą.
Skatowanie dziecka, to jest rzecz nie do ogarnięcia, dla normalnie myślącej osoby, a jeśli nje myśli, to zwykle ma jakieś instynkty samozachowawcze.
Wczoraj jechałem przez Rumunię i było mi szkoda psów przy ulicy co biegają samopasem, a gdzie tu jakieś katowanie bezbronnej istoty w głowie
Świat pędzi ku samozagładzie, bo inaczej tego chyba odebrać nie można.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pracę 16h w kamieniołomach byłbym w stanie zaakceptować. Tylko wtedy taki zwyrol może się położyć bezwładem i powiedzieć, że nie będzie robił. Wtedy kula w łeb kosztująca kilka złotych byłaby zdecydowanie lepsza, niż 20, 30, 50 lat utrzymywania pasożyta.

Post Wysłano: 26 lis 2017, 1:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Pracę 16h w kamieniołomach byłbym w stanie zaakceptować.
Chyba tylko, gdyby musiał ta pracą zapracować na własny wikt, a nie otrzymywać go z naszych podatków...
Chociaż jak patrzę w sieci na jedzenie w więzieniu vs jedzenie w szpitalu to bardziej opłaca się dać bombę jakiejś babci i wyrwać torebkę niż iść niewinnym do szpitala...

Post Wysłano: 26 lis 2017, 1:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
Chyba tylko, gdyby musiał ta pracą zapracować na własny wikt, a nie otrzymywać go z naszych podatków...
Ani mi przez myśl nie przeszło, żeby miał z tego mieć jakieś profity. Za dobrą robotę ciepły obiad, za ujową zimny. Za żadną nic.

A gdyby się odezwały jakieś prawa człowieka, to przyznać mu jakieś wynagrodzenie. Wynagrodzenie, które w całości pójdzie dla rodziny ofiary, którą skrzywdził.

Się rozmarzyłem.

Post Wysłano: 26 lis 2017, 2:36

Cytuj:
Wczoraj jechałem przez Rumunię i było mi szkoda psów przy ulicy co biegają samopasem,
O kolego, to już najwyzsza pora kończyć przygodę za kółkiem bo psycha siada. Niedługo będziesz rozjezdzana padline z asfaltu zbierał i pogrzeby przy drodze urządzal :mrgreen:

Post Wysłano: 26 lis 2017, 8:31

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Panowie , potrzebuje pojedynczego alusa 22.5x11.75 na przód . Alcoa dura bright .

Bo szukam rozne Allegra i olx i nic sensownego nie ma.

Ma ktoś jakieś kontakty ?
Mam kilka takich do regeneracji, tzn nie znam dokładnie rozmiaru, ale 315/80 były zdjęte. Oddam za co łaska

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 26 lis 2017, 9:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Trzeba miec nadzieję, że tego gnoju nie wrzuca na "ochronki", tylko trafi pod zwykłą cele.

Post Wysłano: 26 lis 2017, 10:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Cytuj:
Mam kilka takich do regeneracji, tzn nie znam dokładnie rozmiaru, ale 315/80 były zdjęte. Oddam za co łaska
Za wąskie będą, 11,75 jest na oponę 385.

Post Wysłano: 26 lis 2017, 10:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
O kolego, to już najwyzsza pora kończyć przygodę za kółkiem bo psycha siada. Niedługo będziesz rozjezdzana padline z asfaltu zbierał i pogrzeby przy drodze urządzal :mrgreen:
Dawno mnie tak żaden post nie rozsmieszyl jak ten. Gratuluję poczucia humoru :D

Post Wysłano: 26 lis 2017, 11:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dokładnie , 315/80 idzie na felgę 9 cali ,
Na 11,75 opona 385. 9calowe leżą u mnie w garażu i czekają aż się na coś przydadzą [emoji16]

Post Wysłano: 26 lis 2017, 11:50

Użytkownik

Użytkownik

A no to cóż, chciałem dobrze.

W razie jak by co, łaska nie łaska czteropak, za dobre chęci przyjmę!
:)

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 26 lis 2017, 12:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2487564

Kierowniku ale alusy na wannie mile widziane, zawsze to pare kg więcej towaru :!:

Post Wysłano: 26 lis 2017, 12:15

Użytkownik

Użytkownik

Jako nowe kosztują chyba 1200eur w Schmitz Cargobull. A że wytrzymują do 600kkm, i powodują ok 100kg oszczędności, to oplacalnosci jest brak.

Ładne może i tak, ale finansowo to kiepsko. A ja jak wiadomo nie pracuję dla błyskotek i fejmu. Robię to dla kasy.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 26 lis 2017, 12:25

Użytkownik

Użytkownik

A z powołaniem, czy bez?

Post Wysłano: 26 lis 2017, 12:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

https://www.youtube.com/watch?v=X26Iyha7QRg nasi tu byli :lol: ja chce zobaczyc reakcje służb mundurowych widzac to coś na drodze

Strona 1932 z 3558 [ Posty: 71156 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11930 1931 1932 1933 19343558 Następna