Cytuj:
W Rababanie drzwi otwarte. Przyznali nam lizingi, dobieramy aut. Zapraszam

Do tego co napisał Kolega Kierownik dołożę tylko że od jakiegoś czasu prowadzisz agresywną reklamę firmy x na tym forum dziwię się tylko że administracja na to pozwala (ale to Wasza sprawa, podpis prawie każdy post o tym itp.). Jeszcze jakiś czas temu potrafiłeś napisać w Swoich postach coś o motocyklach, samochodach osobowych, czy ciężarówkach, a od jakiegoś czasu czytam tylko o firmie x więc przyznaj się że działasz w dziale reklamy i Ci ktoś za to płaci bo ja pracowałem w wielu firmach i nie miałem takiego uwielbienia do tych firm. Musisz jedno zrozumieć że taka reklama (i wysyłanie podprogowej informacji)wręcz mnie i wielu innych ludzi odrzuca od danej firmy, więc nie robisz nic dobrego, a szkodzisz wizerunkowi Swojej firmy. Pamiętaj jedno dobra marka zawsze obroni się sama, w dzisiejszych czasach też tak jest. Jeśli faktycznie szukasz pracowników do firmy x to napisz to w ofertach na dole Forum jak Byś nie wiedział. Tego postu nie odbieraj jako ataku interpersonalnego na Ciebie, ani na uwielbianą przez Ciebie firmę x bo nie ma on tego na celu, a to że byś się zastanowił co robisz bo po jakimś czasie może być za późno, chyba że robisz to za pieniądze to jeszcze mogę zrozumieć.
Jak czytam o pobiciu, śmierci dzieci spowodowanych przez umyślne działanie rodziców to mnie po prostu trzepie jak można być takim s....em, aby to zrobić. Jak dziecko dla większości ludzi to największy dar od losu, tylko w takiej patologii tego się nie rozumie.

.