[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1904 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1904 z 3557 [ Posty: 71139 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11902 1903 1904 1905 19063557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 08 lis 2017, 20:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

To pewnie nie dlatego powstała ta strona:
https://roadstars.mercedes-benz.com/pl_PL/home.html
i ten profil:
https://www.facebook.com/MercedesBenzTrucksPolska/

Post Wysłano: 08 lis 2017, 20:39
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Chopy może ktoś się orientuje ile grozi za wjazd kamionem do Szwajcarii przez przejście dla osobówek? Gość wszechwiedzący po wjeździe zrobił obera i wjechał zpowrotem do Francji.Tak gpsy mu kazały :lol:
Jeśli już wjechał, to z pewnością go poinformowali. Bo z tego co jeździłem do CH to nie było takiej opcji byś kamionem przejechał przez bramki dla osobówek bo zawsze stoją przy nich policjanci i zaraz by do gościa wyskoczyli. Pamiętam w Basel chłopaka co przejechał zjazd na terminal. Chciałem go wpuścić bo cofał to jego [wycenzurowano], że wjechał prosto, następnie że cofa a na koniec mnie że go chciałem wpuścić. Tak więc nie wiem jak Twój kolega dokonał tego czynu.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 08 lis 2017, 20:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

"Papier wszystko przyjmie"

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Cytuj:
chyba nie mówimy o stronach w internecie ( te ma większość firm)czy o fejszczybuku na którym nie każdy bywa, a o bardziej namacalnych formach reklamy jak telewizyjna radiowa czy po prostu prasa dla zwykłego śmiertelnika.

a propo strony roadstars - musisz się na niej zarejestrować wtedy coś z tego jest - np. naszywka....zresztą całkiem ładna.

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Mówimy o reklamie więc i o tym.

/mobil

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: osobowy

Zaryzykowałbym stwierdzenie, że social media aktualnie są skuteczniejsze niż reklamy w TV czy prasie...

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12345722

Perła chmielowa się nie reklamuje (przynajmniej ja nie widziałem) a jest dobra. Najlepsza!

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:42

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Zaryzykowałbym stwierdzenie, że social media aktualnie są skuteczniejsze niż reklamy w TV czy prasie...
kupisz coś dlatego że jest reklamowane w socjal mediach czy dlatego że wiesz że ten konkretny produkt czy usługa jest najlepsza?

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Iveco Daily II 98'

Cytuj:
Perła chmielowa się nie reklamuje (przynajmniej ja nie widziałem) a jest dobra. Najlepsza!
Kłóciłbym sie, export! :twisted:

Post Wysłano: 08 lis 2017, 21:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: osobowy

Ja o jednym, Ty o drugim. Pod względem zasięgu social media to jest zajebiście dobre miejsca do reklamowania się. Ja na to nie pójdę, ale ktoś inny pewnie już tak.

Fortuna też się nie reklamuje, a jest dobra.

Post Wysłano: 08 lis 2017, 22:09

Cytuj:
mercedes truck się nie reklamuje no chyba że to "słaba" marka
Akurat reklama tu nic nie da bo dobre to to napewno nie jest. Szczególnie dla kręgosłupa :twisted:

Post Wysłano: 08 lis 2017, 22:56

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
kupisz coś dlatego że jest reklamowane w socjal mediach czy dlatego że wiesz że ten konkretny produkt czy usługa jest najlepsza?
Ale reklama w social media, czy ogólnie w internecie, to nic innego jak nowoczesna forma reklamy. A od tego się zaczęło - co dobre, reklamować się nie musi. A jednak - więc albo mercedesy są kiepskie, albo muszą się reklamować.
Mercedes przy wprowadzaniu MP4 bardzo się chwalił ilością modyfikacji względem MP3, wręcz odcinał się od MP3, że MP4 to całkiem nowy samochód. Później były testy spalania, nie tak dawno jakaś próba z autonomicznym mercedesem. To wszystko jest reklama, a że ma inną formę niż "od poniedziałku 13.11.2017 mercedesy po 2.79 zł/kg w każdym salonie", to inna para kaloszy, bo produkt inny.
W telewizji, czy prasie, nie znajdziesz reklamy sprzętu dla profesjonalistów, bo przeciętnemu panu zbyszkowi nic nie powie hasło "debastwo w standardzie". Jeśli już, to takiej reklamy musisz się szukać w branżowych programach czy czasopismach. A w takich mercedes się reklamował i reklamuje.

Post Wysłano: 08 lis 2017, 23:43

Cytuj:
Tak z ciekawości, możesz wymienić parę produktów które są faktycznie dobre i porządne, a nie są w ogóle reklamowane?
Za każdym razem, gdy nastaję na reklamę, zaczynasz bronić jej, jakbyś czerpał z niej dochody.
Prawda jest taka, że jedne produkty wg mnie są dobre i nie potrzebują reklamy, ale komuś one nie podchodzą. Ot choćby piwo - jeden lubi Perłę, inny Namysłów, ktoś inny Pniewskie. I każdy będzie chwalił swoje, to co mu pasuje. Kolejny przykład? Ot choćby nie spotkałem się z reklamą sera żółtego z Moniek, czekolady "Studentska Hoka". Można tak wymieniać w nieskończoność. Ale wszystko to są subiektywne odczucia, każdego z nas.
Lubisz pić brązowy napój z czerwoną etykietą? Może i Tobie (zakładam, że tak może być) odpowiada. Mi z kolei nie przechodzi przez gardło, bo bardziej mi podchodzi ten z niebieską etykietą.
Dawno temu były dobre lody f-my Schoeler - Bomba. Nie widziałem reklamy. Firma ta tylko reklamowała linię Manhattan. Tych pierwszych nie musiała. Ale kiedy korporacja Nestle wykupiła wcześniej wspomnianą, "Bomba" zniknęła z asortymentu.
Kolejny - świetna czekolada z całymi orzechami laskowymi - Nussbeiser. Nie widziałem reklamy, a jest bardzo dobra.

Chcesz się pojedynkować dalej - proszę Cię bardzo, ale każdy z nas będzie miał swoją rację.
Niestety, ale odnoszę wrażenie, że jeśli nie kupuje się, nie zachwala się tego, co jest na tzw. "topie" to nie jest się modnym, czy jak to się teraz mówi. I wiem to po moich znajomych, którzy pracują w korporacjach, bo to "reklama uczy nas jak żyć".
Tyle mojego wywodu n/t reklam, które wg mnie są tylko krzykliwe, kolorowe i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. A zarabiają na nich media i agencje reklamowe. Firmy produkujące coś-tam mają koszta więc interes się kręci.

Post Wysłano: 09 lis 2017, 0:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z reklamami najlepszy jest przekaz pod progowy. Ile razy idąc do apteki i chcąc kupić środek powiedzmy na hemoroidy zastanawiałeś się. Kuuuuuurde co to kupić na ból dupy. A tu gdzieś z tylu głowy dzwoni nazwa Procto hemolan. Mnie najlepiej zabiło to jak moja zona rodziła. Ponad 12 godzinny porod i juz psycha siadała. I Siedzę przy tym łożku i taka myśl mi się kołacze w bance. Jak się nazywała ta „Mistrzyni Prania” z reklamy Lenora czy czegoś tam :D to juz chyba był efekt skrajnego wyczerpania bo nie spalem ponad 36 godzin :D

Btw wiecie ze w Polsce jest największy w Europie rynek reklam środków medycznych. Leków i suplementów diety. Nic dziwnego. Oglądając telewizje same maście, tabletki i inne.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 09 lis 2017, 1:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ile razy idąc do apteki i chcąc kupić środek powiedzmy na hemoroidy zastanawiałeś się. Kuuuuuurde co to kupić na ból dupy. A tu gdzieś z tylu głowy dzwoni nazwa Procto hemolan.
Nie wiem ile razy. Hemoroidy wypalam rozgrzanym drutem jak prawdziwy traker.

Post Wysłano: 09 lis 2017, 4:15

Bauer to było jakieś przejście lokalne , a nie typowe dla ciężarówek.

Post Wysłano: 09 lis 2017, 5:42

Cytuj:
autonomicznym mercedesem. To wszystko jest reklama, a że ma inną formę niż "od poniedziałku 13.11.2017 mercedesy po 2.79 zł/kg w każdym salonie", to inna para kaloszy, bo produkt inny.
A tak z ciekawości zapytam, Ile taki Mietek za kg wychodzi ?

Post Wysłano: 09 lis 2017, 6:03

Użytkownik

Użytkownik

Czas napięty, żeby w weekend do domu zjechać, km do zrobienia od chooja, a na dzień dobry A3 w kierunku Wurzburg zablokowana z powodu wypadku.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
autonomicznym mercedesem. To wszystko jest reklama, a że ma inną formę niż "od poniedziałku 13.11.2017 mercedesy po 2.79 zł/kg w każdym salonie", to inna para kaloszy, bo produkt inny.
Trochę więcej niż 2,79 zł/kg :D

Post Wysłano: 09 lis 2017, 7:29

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
mnie wyszedł niedużo - niecałe 14 zeta za kg żywej wagi :D ale nie był autonomiczny więc tańszy.

Strona 1904 z 3557 [ Posty: 71139 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11902 1903 1904 1905 19063557 Następna