[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1900 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1900 z 3557 [ Posty: 71133 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11898 1899 1900 1901 19023557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 05 lis 2017, 21:08
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Ja się tam w zawodzie zwijam, jeżdżąc iwekiem po kraju :lol:

Post Wysłano: 05 lis 2017, 21:08

Kamil - powiedz, żeby w papierki kasę owijali to nie będą dzwonić :D

Post Wysłano: 05 lis 2017, 22:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Jester jak Ci robota pasuje to fajnie, ale chwalić to się nie masz czym, bo takie pieniądze to idzie zarobić w systemie 2/2, nawet nasz stary forumowy kolega tyle daje, a i siedzieć cały tydzień w kabinie po kraju jest bez sensu.

Post Wysłano: 05 lis 2017, 22:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
a i siedzieć cały tydzień w kabinie po kraju jest bez sensu.
Bez sensu to jest montować alarm do Fiata Multipli

Post Wysłano: 05 lis 2017, 23:02
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:
To Ty Settler jeszcze mało w Szwecji widziales. Jezdzac z Vasteras na Kallahala to wiele nie zobaczysz. Krolestwo patologi to Goteborg. A znam firmy Szwedzkie ktore jak zapinaja naczepe w Goteborgu do Umea to staje tyle tylko w Sundavallu na zmiane karty. W Umea przepinka i nazad :) aleeee kulturka przeciez to Szwecja to jak to tak ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

cos Ty taki drobiazgowy :D wszyscy sie chwalą jak im dobrze to ja mialem byc gorszy? :D

Post Wysłano: 05 lis 2017, 23:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
i ... łańcuchy. Całe szczęście, że przed wyjazdem zapakowałem :D
A ja przed wyjazdem nie zapakowałem i dlatemu dzisiaj do Wrocka mnie młody przywiózł z łańcuchoma :)
A swoją droga to jechałem wczoraj z Wrocka do Gliwic korzystając z InterCity...polecam 1-szą klasę :)
Cytuj:
A z kilometra i od frachtu się nie płaci. :D
Czy ktoś tu przypadkiem nie jeździ "za kółko"? 8)

Post Wysłano: 05 lis 2017, 23:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
(...)
Sergiusz, tak Ciebie zacytuję żeby Ci pingło...
Pisałeś drzewiej o tym objeździe w Nachodzie... Kiedy mają otworzyć miasto dla tirów?

Post Wysłano: 06 lis 2017, 0:16

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Internety mówią, że mają skończyć 17 albo 30 listopada.

Post Wysłano: 06 lis 2017, 0:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Internety mówią, że mają skończyć 17 albo 30 listopada.
Czechy... 13 dni w tę czy w tamtą... :D
Ja i tak mam raka od tego objazdu...

Post Wysłano: 06 lis 2017, 8:27
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Tata teraz w piątek wracał przez Kudowe do domu to mówił, że asfalty powylewane jedynie kostka na chodnikach została do założenia i jest gitara. Zatem bliżej końca jak dalej koleżko. A z nowości to oddali ten kawałek autostrady do Hradca. Tak więc nie zjeżdża się na Nove Mesto tylko autostradą do pierwszego ronda na obwodnicy i wlatuje się w starą drogę.

Sergiej. Jo nic nie wiem. :D

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 06 lis 2017, 8:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Użytkownik to Ty dziad jesteś nie kierowca w tym układzie [emoji14]
Dzisiaj jeden z szoferów ode mnie z firmy mi tłumaczył, że na Gądkach to przewoźnicy już po 5 tys na rękę płacą za jazdę i tylko od poniedziałku do piątku jazda. W poniedziałek dopiero o 8 start i w piątek o 15 koniec i nie ma zmiłuj. Ja głupi mysłałem, że w sobotę można pracować albo ruszyć w niedzielę. Chyba mam tę prywaciarskie zapędy jeszcze i głupi na robotę jestem.

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 06 lis 2017, 9:46

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Cytuj:
Czy ktoś tu przypadkiem nie jeździ "za kółko"? [/quote]
jeździ :D

Post Wysłano: 06 lis 2017, 15:22

Cytuj:
Użytkownik to Ty dziad jesteś nie kierowca w tym układzie [emoji14]
Dzisiaj jeden z szoferów ode mnie z firmy mi tłumaczył, że na Gądkach to przewoźnicy już po 5 tys na rękę płacą za jazdę (...)
Może i dziad jestem, ale za to mam spokojną robotę i bardzo miłą atmosferę w firmie. Za wszystkie rabambany, szenkiery i inne fabryki marzeń dziękuję - już miałem kilka razy wątpliwą przyjemność "współpracy" z asami z Gądek i ich niekończące się telefony w stylu: dlaczego tak wolno, a później w Gdańsku wojnę o rampy.

Post Wysłano: 06 lis 2017, 16:31

Użytkownik

Użytkownik

Dzisiaj żeby nie było mowy, że sie cały dzień obijam, to przejechałem z Oxford na Beaconsfield. Jutro mam ładować coś na Włochy.
Dziś wieczorem teoretycznie kończył by mi się tygodniowy czas pracy. W miedzy czasie zrobione 1800km i zacząłem trzecią pauze 24h.
To się nazywa spokojna robota :) A i pieniądz nienajgorszy, choć do 7 z przodu brakuje

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 06 lis 2017, 17:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Luz Marcin, bekę sobie ciągnę. Specyficność wymienionych przez Ciebie spedycji sięga dalej niż są w stanie wysłać swoje auta ;)

Post Wysłano: 06 lis 2017, 18:13

Odnośnie Rabenów i Freshów pytanko: dlaczego gdy kierowca podejdzie do okienka to w większości oddziałów tych firm ludzie tam pracujący udają , że nikogo nie widzą?

Post Wysłano: 06 lis 2017, 18:26
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Bo większość ludzi tam obsługujących to wiesz... ale z drugiej strony my kierowcy też święci nie jesteśmy i uczymy chamstwa...

Jedyny oddział który na prawdę miło wspominam do Grodzisk Maz.
Taka kultura tam była, że aż mi głupio było, proszę, dziękuję, od razu po imieniu, jak dokumenty przeczytał, nie kierowca, czy eee Ty tam...
Chwile postoisz, weź sobie kawkę z automatu :shock:
Można... można!

Jedynie ciecie nawiedzone, ale to jak wszędzie :)

Post Wysłano: 06 lis 2017, 19:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Co Ty mówisz Ociu. Dzisiaj w Gądkach kultura i pełen luzik. Na jednej cieciówce siedzi sympatyczna czarnulka. Loczki, okularki i taka sympatyczna z samego wyglądu ;)
Przy okazji cieci to wjeżdżam na Piotra i Pawła w Gądkach, ochroniarz otwiera okienko grzecznie pyta do kogo? Mówię Piotr i Paweł a Ten z uśmiechem na twarzy Jechać panie kierowco i zamaszystym gestem zaprosił mnie na teren. Można? Można

Post Wysłano: 06 lis 2017, 19:15
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Widzisz Jabson, w Gądkach jeszcze nie byłem, ale jak będę to powiem co i jak :)

Najlepsi ciecie byli w Sadach, na jednej kurierce, wjeżdżam nad ranem, po 6 o! i pytam się czy mogę tu u Was pauzę zrobić?

A gość się mnie pyta czy będę szedł do sklepu, karpia strzeliłem, mówię że jak jest blisko, to pójdę, oni na to że jak kupię im gołąbki w słoiku, to będę mógł stać :D oni mi kasę dadzą, tylko im kupić, bo im smakują :D

Wszystko z wielkim uśmiechem, pokazali kąt gdzie się mogłem schować w cieniu, bo stałem do 21....
Wychodząc spytałem się czy serio chcą te gołąbki, bo idę po śniadanie, dali kasę, podziękowali i tyle :lol:

Post Wysłano: 06 lis 2017, 19:29

Tak Ociu właśnie Grodziskiem też byłem miło zaskoczony.
Tak powinno być , to jakoś lepiej się wspolpracuje.

Strona 1900 z 3557 [ Posty: 71133 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11898 1899 1900 1901 19023557 Następna