Cytuj:
Na płatny parking nawet nie wjeżdżam, co innego strzeżony, ale to i tak nie będzie miało wielkiego wzięcia. Na BP 60km DK2 za 200L jest obiad z dwóch dań, prysznic i kibel, tak więc jedzenia nie idzie praktycznie przejejść, za jedno tankowanie, kiblów i pryszniców też mam w opór, na Pniowie znów za 50L jest piwo albo Tiger, za 200 obiad, także za całe tankowanie masz zapas piwa na tydzień. Na BP Okmiany masz znowu talon na 14zł za 200L na dowolny zakup na tej stacji, plus prysznic, parking jest tam płatny, ale jak zatankujesz to możesz stać, jedzenie takie se. Dodatkowo punkty na kartę BP. Jedzenie z reguły dobre tam gdzie dużo ludzi, choćby dlatego że schodzi na bieżąco, przy jakiś barach tylko postój z ostateczności lub na krótką pauzę. Czasem jak tankuję gdzieś w nowym miejscu pytam co dostanę za paliwo, jak nic to jadę dalej
nie tankuję paliwa na jakiś gównianych stacyjkach, z reguły BP, Statoil, Orlen, choć wiadomo że to żaden gwarant na dobre paliwo.
Chłopaki, na Trzcielu też dalej te dobre talony są za tankowanie
? Nie jeżdżę za granicę, ani na Świecko a mam bony do Portu 2000 w Mostkach
Można pohandlować
Patrząc na taki PORT 2000, Nevadę czy inne Truck's stopy to myślę, że taki płatny nie miał by sensu. Mało kto zajedzie
Musiałbyś mieć dobre miejsce, dobrą michę, tanio i bez konkurencji większej w okolicy.
Pozdrawiam
Nic nie wniosłem do tematu ? Normalne.