Cytuj:
Jadac przez kraj na baze to po100km jestem tak [wycenzurowano] jakbym 4k w tydzien po ue zrobil ofkors nie liczac dojczlandi
Ja nie wiem jak Wy jeździcie, łącznie z busami 3 rok na kraju, miałem krótki epizod na zachodzie i dziękuje bardzo.
Ile robisz po tej niemcowni na 4,5h? Ja np ostatnio z Nowego Dworu Mazowieckiego do Komornik na Tesco, pod rampę zamknąłem się w 4.19. Starą drogą cały czas, no kawałek ten od Kostrzyna S5 do A2 i na Komorniki. Wynik? 335km.
Tydzień wcześniej Kostrzyn - Orlen na A1 za Tarnowskimi Górami w stronę Gliwic 4.15- bodajże 320km. Cały czas DK11, przelot przez Tarnowskie. Faktem jest, że nocą. Ale za dnia robię max 80km mniej. Może mówimy o różnych rejonach Polski.
Cytuj:
ale ja i ludzie których znam maja tak, że baba jak bardzo by nie mówiła że Cię kocha to kocha ale Twoje pieniądze. A jak miałeś 6 albo 7 z przodu a masz 3 z przodu to kocha Cie o połowę mniej i takie życie jest przykre XD
Bardzo Ci współczuję...
Cytuj:
Porażka... Zasnąłem przy uchylonym szyberdachu i przyszła burza... Nim się obudziłem to już miałem tapicerkę zamokniętą. Zrobiłem szybkie pranie pianką z orlenu. Zobaczymy ile pomoże...
Zależy którą kupiłeś. Ostatnio kumplowi się wylało piwo u mnie w samochodzie i zwykłą K2 czyścił to śladu nie ma żadnego.