Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 14 cze 2008, 7:33
Posty: 112
GG: 1
Samochód: duży
Lokalizacja: Kraków

Witam.
Potrzebuję sprawdzonego programu który obsłuży dekoder Cyfrowego polsatu poprzez kartę telewizyjną w laptopie.Z moim ostatnim coś się pochrzaniło i przestał działać.. karta to Not Only TV LV5 ..
Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam


Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 02 lis 2014, 18:02
Posty: 62
Lokalizacja: Włodawa (LWL)

w jaki sposób podłączasz dekoder do laptopa? bo właśnie szukam takiego rozwiązania


Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 23 lut 2012, 11:06
Posty: 3213

Cytuj:
w jaki sposób podłączasz dekoder do laptopa? bo właśnie szukam takiego rozwiązania
Myślę, że złącze HDMI powinno być tym odpowiednim


Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 03 cze 2007, 15:41
Posty: 1066
Samochód: MAN TGX 18.440
Lokalizacja: Kraków

Cytuj:
Cytuj:
w jaki sposób podłączasz dekoder do laptopa? bo właśnie szukam takiego rozwiązania
Myślę, że złącze HDMI powinno być tym odpowiednim
W laptopie masz tylko wyjście obrazu HDMI. Żeby dekoder połączyć z laptopem musi on być wyposażony w kartę telewizyjną (wewnętrzną lub zewnętrzną).


Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 23 lut 2012, 11:06
Posty: 3213

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
w jaki sposób podłączasz dekoder do laptopa? bo właśnie szukam takiego rozwiązania
Myślę, że złącze HDMI powinno być tym odpowiednim
W laptopie masz tylko wyjście obrazu HDMI. Żeby dekoder połączyć z laptopem musi on być wyposażony w kartę telewizyjną (wewnętrzną lub zewnętrzną).
A ja byłem świecie przekonany, że to hdmi działa w obie strony.


Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 13 maja 2008, 22:32
Posty: 1482
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Lokalizacja: Warszawa

Prędzej jakiś dekoder cyfrowy pod USB będzie potrzebny.

Wysłane z mojego D6603

_________________
Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.


Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 14 cze 2008, 7:33
Posty: 112
GG: 1
Samochód: duży
Lokalizacja: Kraków

Sorki ale dawno mnie tu nie było.. polsat śmiga pod laptokiem aż miło. Działa to poprzez kartę telewizyjną którą wymieniłem w pierwszym poście. Wystarczy w menu programu Total Media (dołączony w zestawie z kartą) przestawić parę rzeczy i działa. Z dekodera wychodzę kablem euro scart który jest w połowie łączony na chinch i kończy się złączem micro usb które wpinam do karty.
HDMI w laptoku działa tylko w jedną stronę (wyjście).
Myślę również że można by było uprościć kabelkologię poprzez ten kabel :http://www.arest.pl/produkt/41333/Kabel ... lasciwosci

Wyjście z dekodera HDMI i wejście do karty TV micro usb. Wtedy pomijamy te chinche. Powinno to zdać egzamin.


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do: