Witam z okolic Glasgow, gdzie stoje na rozladunku od wczoraj, a oni nie zamierzaja mnie w ogole rozladowac z nieznanych ludzkosci przyczyn. Zaraz trafi mnie jasny szlag, bo ja powinienem juz dojezdzac do promu i plynac do Rotterdamu, tam ladowac i gonic do domku jak bialy czlowiek. Nikt nic nie wie co jak i dlaczego, a ja stoje jak ch... w kisielu. Dobrze, ze chociaz chwycilem wifi za rogi, to cos napisze w celach rozrywkowo informacyjnych.
Cytuj:
400 tysięcy w 6 lat. Ale robili potężne przebiegi w niemczech
Oj smigal jak glupi hehe, jezdze nim miesiac i prawie podwoilem ten przebieg hehe. U nas nadrobi, tutaj sie duzo jezdzi.
Pzebieg potwierdzony.
Cytuj:
Tak z innej beczki, macie Premiumkę I z platformą na ZGY? wyprzedzałem taką w poniedziałek.
Nie, u nas 3 mercedesy i 1 maniek. To musiala byc premiumka wlasnie z Trans-Gryfu, ewentualnie od Grabowieckiego. Firmy z okolic.
A teraz fotki, ktore porobilem w tej nieszczesnej trasie, w ktorej wlasnie stercze.
Zaczalem trase od spotkania z kolega z forum.
Krotko, bo tylko wykrecilem sobie 15min i musialem jechac dalej, ale pamiatkowe zdjecie jest.
W samochodzie male zmiany, nowe "convoiki". Juz nie musze wieszac plandek, tylko pelna profeska, motylki, te sprawy haha.
Kolega pytal o koguta, kogut jest na magnesie, a w naczepie zwykle gniazdo.
Wyglada to tak:
A tutaj najnowszy bajer w samochodzie, ja jestem zachwycony jak to wyglada.
Zupelnie inaczej w srodku, przyjemniej i jasniej.