Cytuj:
Cytuj:
Bremerhaven nocą ... i za dnia

Ci co jeżdżą to wiedzą
...a Ci co nie jeżdżą to nie wiedzą i chcieliby się dowiedzieć...
Tak jak juz Marcin pisal, nadgorliwe kontrole wschodnioeuropejskich przewoznikow, ot tak po prostu
Cytuj:
podoba mi się to! w końcu niech Ukraińscy klienci zrozumieją iż tak się prawnie nie da wozić

Ps. Tyczy się to tego że w tym roku zażyczyli sobie wożenia po 2 opryskiwacze.
Pytanie wie ktoś jak to jest w przypadku przewożenie takich ładunków na zestawach odkrytych typ. tandem(120m3)? Słyszałem ze podobno na takim zestawie mogą wyjechać 2 opryskiwacze? ... ale jak się do tego ustosunkuje niemieckie polizei?
Wedlug mnie jesli zmieszcza sie w obrysie naczepy jesli chodzi o dlugosc (razem bodajze 18,75m ma taki zestaw jesli sie nie myle) to nie powinno byc problemu...
Cytuj:
w nocy spimy a rano najlepiej sie gdzies okopac zanim do pracy przyjda panowie z schwerlast-polizei , pomalowanie opon na kolorowo sprawdzenie zezwolen itp drogo wychodzi, ten zielony man za te 2 maszyny na rozciagu jesli je zaladowal tam to i tam je rozladuje a jesli je tam przywiozl to teraz bedzie jezdzil pół roku za darmo
Raczej tam to przywiozl bo chyba tam nikt by go tak nie zaladowal choc z drugiej strony patrzac na producenta tych opryskiwaczy wskazuje to na odwrotny kierunek trasy, dziwne, dziwne ...