Cytuj:
Czytam ten watek z ogromnym zainteresowaniem i wydaje mi sie ze oto znalazlem sie w krainie snu... Nowe autka, przyjazna atmosfera w pracy, weekendy w domu, duza kasa - jednym slowem sielanka. Tak sie sklada, ze pracowalem kiedys w tej firmie i moja na jej temat opinia jest diametralnie rozna. Nie mam najmniejszej ochoty nikogo krzywdzic niesprawiedliwym slowem, ale to co tam sie dzieje to typowa polska patologia.
Wyobraz sobie drogi kolego, ze wracasz wlasnie z Hiszpani, na zegarze 92 a na plecach 24 tony dojrzalych cytrusow az tu nagle dzwoni telefon - spogladasz na numer i juz wiesz - dzwoni Pan PREZES... przez chwile wahasz sie gdyz wiesz co nastapi ale nic to (masz przeciez rodzine na utrzymaniu wiec jestes gotow do poswiecen) wciskasz przycisk i zaczyna sie...
Pan Prezes na dzien dobry: Gdzie ty sie k**** podziewasz ty kutasie - miales byc wczoraj
Ty: Ale ja...
Pan Prezes: Zadne ale k**** jego w dupe [wycenzurowano] mac - jak Ci sie tak bardzo chce spac to juz mozesz [wycenzurowano]...
Ty: Bede na bazie za 6 godzin
Pan Prezes: I bardzo k**** dobrze bo lecisz na Niemcy zaraz jak sie rozladujesz.
Ty: (Myslisz sobie, k**** co jest siedzisz przeciez w tej zasranej kabinie od trzech tygodni a ten Ci tu [wycenzurowano] ze masz znowu leciec w trase i to w piatek popoludniu - kolejny weekend na ojszczanym parkingu - myslisz tylko nic nie mowisz)
Pan Prezes: No ciesze sie, ze sie k**** rozumiemy.
Gdybym tego nie widzial na wlasne oczy to bym nie uwierzyl - dorosli faceci traktowani sa gorzej jak g****. Pytanie tylko dlaczego daja sie tak traktowac... Odpowiedz jest calkiem prosta - bo nie maja innego wyjscia - bo 5 patykow do reki (Jak masz farta i nie sapiesz za duzo) - to calkiem niezla stawka jak na polskie warunki (Moim zdaniem to i tak przynajmniej dwa razy za malo - biorac pod uwage fakt, ze 5000/(28*24) = 7.4 zl/h).
Wniosek: Fajne autka to jedno ale pozostawienie rodziny i przyzwolenie na ponizanie za stawke 7.4 zl na godzine to zupelnie cos innego.
Szerokosci Koledzy.
Witaj w swiecie POLMACK
Nowe autka kolega nie kupuje kierowom tylko sobie
Już gdzieś to chyba widzieliśmy, nieprawdaż?
viewtopic.php?p=124216#p124216
Kopiuj - wklej to każdy potrafi, a napisać coś od siebie już nie bardzo. Ale jak widać jeśli chce się kogoś za wszelką cenę zgnoić, to można być zdolnym do wszystkiego.