Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam firma sie miesci w Zdrojach/k.Sczecina Potrzebuje info o tej firmie Wiem tylko ze nie maja duzo truckow maja chyba 10 lataja pod plandeka i pod beczka Maja piekne ciezarowki kazda ma jakis dodatek Najbardziej odtuningowana jest Scania dzis ja widzialem Maja Dafy i Scanie o i o Manie zapomnialem Fotek niestety nie mam
Nawet o takiej firmie nie słyszałem, jaka kolorystyka? Coś wiesz więcej? Gdzie mniej-więcej mają bazę?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Napisał, że w zdrojach jest to osiedle na prawobrzeżu Szczecina
Toś zabłysnął wiedzą, mieszkam tam...
Chodziło mi o dokładniejsze położenie owej bazy, ale cóż...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości